Hela Sveriges Takmästare

Kampanj!Betongpannor på köpet!

Boka hembesök snabbt, enkelt
och självklart gratis!

Skriv in ditt telefonnummer och ditt postnummer i rutorna nedan så kommer en av våra takmästare kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300

  Takbyte

  Många goda skäl att välja Swedala Tak

  Swedala Tak är ett företag med rötterna i Dalarna, ett län där man länge varit känd för sin yrkesstolthet och skicklighet inom hantverkarområdet och takläggning. Vi på Swedala Tak vill föra den traditionen vidare med våra takläggare. Vi är lokala Takmästare och takläggare med en nationell organisation för att säkerställa kvalitet, säkerhet samt god arbetsmiljö. Vi ger dig offert med fast pris – men först efter en noggrann takkontroll.

  • Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert tas fram

  • Vi ger dig ett fast pris på hela arbetet innan takbytet startar

  • Alla våra takmästare har korrekt utbildning och ett starkt engagemang
   för kvalitet och service

  • Vi är lokala, men med en nationell organisation som har gemensamma arbetssätt för att säkerställa kvalitet, säkerhet samt god arbetsmiljö. Självklart har vi också de försäkringar som behövs för att du som kund ska känna dig helt trygg.

  • Swedala Tak arbetar bara med etablerade materialleverantörer för att du som kund ska få bästa möjliga kvalitet och trygghet genom garantier

  • Vi erbjuder fördelaktiga finansieringsmöjligheter, prata med din Takmästare.

  • Våra kunder är mycket nöjda. Ta del av några kundröster här.

  Omdömen från våra kunder

  Jättebra upplevelse! Underbara killar som var här och bytte taket. De var väldigt lyhörda för våra önskemål och gjorde ett jättebra jobb! Sammanlagt ett mycket bra bemötande som fick oss att känna oss betydelsefulla!

  – Rikard H

  Swedala Tak hjälpte oss med en hel takrenovering och vi är supernöjda med både utfört arbete liksom service och bemötande från första stund till sista. Tack!

  -Evelina N

  Mycket bra. Välorganiserat arbete. Mycket bra utförande. Mycket bra säkerhet med byggnadsställning mm. Mycket trevliga montörer. Mycket bra städning och avfallshantering.

  -Lars S

  Vi är mycket nöjda med vårt nya tak! Stort tack till Nicklas och Matas som arbetade i ur och skur för att bli färdiga i tid
  Vi rekommenderar Svedala tak till vänner och bekanta!

  -Ingela B

  BOKA HEMBESÖK

  Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.

  Vi har sedan starten vuxit från vårt lilla kontor i Smedjebacken till att idag finnas i stora delar av Sverige. Vi lägger närmare 1.000 tak per år och växer så det knakar.

  Vi monterar alla typer av tak men fokuserar framförallt på plåttak, papptak, betongtak samt lertegeltak.

  Vi på Swedala Tak har sedan starten haft som drivkraft att vara den trygga och enkla lösningen för dig när du behöver lägga om ditt tak. Vårt mål är att varje kund ska vara så pass nöjd att hon vill rekommendera oss till sina nära och kära.

  Läs mer om oss