Årets bästa 2020

Årets nöjdaste kunder

Årets Nöjdaste Kunder hittar vi hos Kurre Barqasho i norra Sörmland/södra Stockholm!

Kurre kombinerar sin gedigna takkunskap med ett förtroendeingivande sätt och en prioritering på att göra sina kunder nöjda. Med en svarsfrekvens på 67% och snittbetyget 5.0 från kunderna ser vi att detta verkligen ger resultat.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?
– Alltid ärlig, bra kommunikation och en väl utförd takläggning! Min ambition är såklart att bli den bästa Takmästaren!

Läs mer om Kurre här!


Årets kundcitat:
Första gången under mina 15 år som jag har stött på någon projektledare som jag har kunnat känna mig lugn med och som jag har haft god kommunikation. Jag har haft lyckan att ha både Kurre och Ajvaz hos mig, som båda har haft superb kommunikation med (något jag aldrig erfarat förr, då hantverkar inte är känd för att lyfta på luren). Hade en elak storm som drog loss både takpapp och presenningar, men Kurre och Ajvaz tog genast tag och började säkra upp ytterligare skador och agerade för att jag inte skulle bli orolig!!! Från start har båda presenterat sig artigt (väldigt väluppfostrad) och har även städat allt soprent efter sig. Jag har verkligen inget att klaga på och kommer starkt att förespråka Kurre och Ajvaz för grannar och bekanta! (RECO.se)


Årets franchisetagare

Årets franchisetagarere är Henrik Eriksson och Adam Melinder i Gävle!

De lyckas med att både sälja och producera många fina tak och samtidigt skapa många nöjda kunder med ett högt snittbetyg. Dessutom är de goda kamrater och ett gott föredöme genom att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap till andra.

Vad är er målsättning som Takmästare på Swedala Tak?
– Att de närmaste åren tillsammans jobba hårt för att bli det främsta företaget inom takläggning i Sverige! Vårt största fokus är att göra så många kunder som möjligt nöjda med sitt takbyte. Det första människor ska tänka på när de funderar på att byta tak ska vara Swedala Tak.

Läs mer om Henrik och Adam här!

Årets rookie

Årets rookie är en franchisetagare som börjat sin resa på ett strålande sätt, Martin Svärdsén i Värmland!

Martin har ett högt snittbetyg från kunderna på sina avslutade takprojekt och har klivit fram som en av våra mest aktiva Takmästare!

Vad är ditt största fokus som lokal Takmästare?
– Jag vill ha en ärlig och öppen dialog och leverera en takläggning med minst den kvalitet kunden förväntar sig. Mitt mål över tid är att få hjälpa så många som möjligt att byta ut sina gamla tak till nya och bättre.

Läs mer om Martin här!

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.