VI VANN ÅRETS TAKBJÖRN 2018 av Takcentrum Sverige

Vinst takbjörnen 2019

Vinst takbjörnen 2018

Såhär skrev Takcentrum på deras Facebooksida
“Kalas hela dagen när vi lyckats “lura” hit Swe Dala Tak AB, som denna dag representerades av VD och delägare Henrik Camitz. Här överlämnar vi en mycket välförtjänt Årets Takbjörn 2018.
Årets Takbjörn tillfaller det företag som har haft den största tillväxten hos Takcentrum under året och där affärsrelationen är inarbetad, stadig och långsiktig.
Takbjörnen är ett vandringspris som årligen går till det företag som står för den största ökningen av sin affärsvolym hos Takcentrum Sverige AB.

Takbjörnen är ett sätt för oss på Takcentrum att uppmärksamma våra kunders extraordinära prestation under det gångna året. Kunder som väljer att arbeta med Takcentrum och dessutom gör det helhjärtat.
Företag som väljer Takcentrum som sin huvudleverantör och sedan ökar sin omsättning med oss för att vi båda ska växa och bli starkare.
Stort grattis till Swe Dala Tak AB och dess anställda för ett fantastiskt 2018 och att få det prestigefyllda priset ”Takbjörnen”. Vi vill se ännu fler företag som nomineras till årets Takbjörn 2019!”

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.