Bli franchisetagare

Vi söker dig som är en driven person med en positiv attityd och som söker ett fritt jobb. Du är noggrann, strukturerad och vill kunna styra din egen tid och driva ditt eget bolag. Vi utbildar dig, peppar dig och ger dig verktygen för att lyckas.

  • Vill du driva eget men vara en del av ett starkt varumärke och en i gänget?

  • Letar du efter ett koncept utan startavgift där det är enkelt att komma igång?

  • Trivs du som bäst när du är ute på fältet och möter människor?

  • Är det viktigt för dig att arbeta med schyssta värderingar?

Låter det intressant? Vi vill gärna veta mer om dig.
Skriv en kort beskrivning av dig själv, ditt telefonnummer och vart du bor så återkommer vi!

Swedala Tak

Vi arbetar med att byta tak på småhus och sommarstugor. Som franchisetagare har du ett eget exklusivt distrikt att sälja och arbeta med takbyten i. Vi är lokala Takmästare som finns nära kunden, samtidigt som vi levererar den trygghet, långsiktighet och kvalitet som kommer med ett stort företag. Vi brinner för att montera riktigt bra tak i vår närmiljö och för att göra våra kunder riktigt nöjda.
Om oss

Hela Sveriges Takmästare

I begreppet mästare kan man lägga mycket och när vi kallar oss för Takmästare betyder det också att vi lovar en hel del. Vi är stora men lokala. Stora så att våra kunder kan känna sig trygga i att vår organisation finns kvar i framtiden. Lokala så att kunderna kan skapa en personlig kontakt med dig som Takmästare och veta genom vänner och bekanta att du är en person att lita på.
Våra Takmästare

Vi hjälper dig bli framgångsrik

Du driver ditt eget aktiebolag, vi utbildar dig och tillhandahåller verktygen för att lyckas inom vårt koncept. Vi på servicekontoret arbetar med frågor som kvalitetskontroll, centrala inköpsavtal, kundhanteringssystem, central kundanskaffning, marknadsföring och att bygga ett starkt varumärke.

Ingen inträdesavgift

Vi har ingen inträdesavgift men för att komma igång behöver du ha eget kapital för att bekosta profilering av din bil, inköp av kläder, diverse andra startkostnader samt en buffert att leva av innan dina första tak är fakturerade.

Vill du veta mer om vårt upplägg?
Om du tycker att detta låter spännande vill vi gärna lära känna dig lite bättre. Skicka ett mail med information kring dig själv, din bakgrund, ditt telefonnummer och vart du bor så kontaktar vi dig för ett första förutsättningslöst samtal.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.