Bli montagepartner

Vi söker Sveriges bästa takläggare! Vi söker er som vill fortsätta driva egna bolag och arbeta nära våra franchisetagare som deras montagepartner! Vi vill göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra montagepartners att lägga bra tak.

Ni slipper försäljning, offerter och materialbeställningar. Dessutom minskar ert arbete med administration och fakturering, ni kan fokusera helt på takläggning. Som montagepartner blir ni dessutom en del av en större gemenskap och får möjlighet att delta i utbildningar och är med när vi har kickoff. Just nu letar vi efter duktiga takläggare på många ställen i Sverige.

Med hjälp av våra branschledande monteringsanvisningar levererar vi våra tak på samma sätt och med samma höga kvalitet överallt. Vill ni bli en del av vår snabbt växande organisation och samarbeta med oss under varumärket Swedala Tak – Hela Sveriges Takmästare?

  • Vill du driva eget men vara en del av ett starkt varumärke och en i gänget?

  • Vill du arbeta som en del i en stor organisation och ett starkt varumärke?

  • Är det viktigt för dig att arbeta med hög säkerhet och god arbetsmiljö?

Vill du veta mer om vårt upplägg?
Om du tycker att detta låter spännande vill vi gärna lära känna dig lite bättre. Skicka ett mail med kontaktuppgifter, information kring ditt företag, din bakgrund och var ni är verksamma så kontaktar vi dig för ett första förutsättningslöst samtal.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.