Franchisetagare
Stockholm Östra

Franchisetagare 2018

Johan och Thomas blir franchisetagare i Stockholm

De två erfarna och skickliga killarna från Stockholm tog steget och blev Swedala Taks absolut första franchisetagare. Johan och Thomas har jobbat inom byggbranschen i över 20 år och har stor expertis inom området. Swedala Tak är oerhört stolta och exalterade att lansera franchisekonceptet tillsammans med två riktigt kunniga och erfarna män.

Varför valde ni att bli franchisetagare hos Swedala Tak?

Vi har sedan några år tillbaka diskuterat om vi skulle starta någonting tillsammans. När erbjudandet från Swedala Tak dök upp ansåg vi båda två att det var ett intressant koncept att arbeta vidare med.

Vad är eran målsättning / ambition de närmsta fem åren tillsammans med Swedala Tak?

Våran målsättning är att vi ska bli den största och kvalitativa takleverantören i Stockholm. Vårt arbete genomsyras av hög kvalité och 100 % nöjda kunder.

Varför valde ni att jobba inom takbranschen?

Både Johan och Thomas är typiska entreprenörer med en förkärlek till att och träffa kunder och kundfokus, därmed tyckte vi att takbranschen var passade.

Vilka styrkor har ni som ledare / franchisetagare?

Båda har tidigare jobbat i ledande positioner och våran kompetens kompletterar varandra på ett sätt som leder till framgång.

Vad är ert största fokus som lokala representant?

Vi vill att Swedala Tak blir det självklara valet vid takbyte i Stockholm.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Henrik Camitz, VD gratulerar de nya franchisetagarna

Franchisetagare Swedala Tak

Förväntansfulla killar från Stockholm

Johan Öhman

Johan Öhman kommer från Smedjebacken i Dalarna men bor idag i Hammarby sjöstad med sambo och två barn. Johan har bred kompetens inom byggbranschen efter att ha jobbat som snickare, takläggare och säljare under senaste tjugoåren.

Läs mer

Thomas Wilhelm

Thomas Wilhelm kommer från Bromma i Stockholm och bor i Hammarby sjöstad med fru och två barn. Efter två avklarade Fil Kand. examen på Stockholms Universitet har Thomas arbetat inom den statliga och den privata sektorn.

Läs mer