Franchisetagare2018-10-25T13:47:37+00:00

Våra franchisetagare

Franchisetagare Gävle Tak

Franchisetagare södra Gävleborg

Ring oss Läs mer om Lukas, Henrik & Adam

Lukas, Adam och Henrik blir franchisetagare i Gävle

De tre drivna och målmedvetna grabbarna från Gävle tog steget och blev franchisetagare för Swedala Tak. De har under flera års tid jobbat som både säljare och takläggare för Swedala Tak, men nu tagit steget och blivit franchisetagare.

Varför valde ni att bli franchisetagare hos Swedala Tak?

Vi har länge diskuterat tanken om att driva eget företag men inte riktigt varit övertygande innan vi hörde om möjligheten att bli franchisetagare hos Swedala Tak. När vi fick den möjligheten kände jag direkt att vi var redo att ta steget vidare, berättar Adam Melinder.

Vad är eran målsättning / ambition de närmsta fem åren tillsammans med Swedala Tak?

Våran målsättning är att fortsätta växa tillsammans med Swedala tak och hålla väldigt hög standard vid varje takbyte. Fokuset kommer ligga på kunderna och tillväxten kommer ske naturligt.

Läs mer

Johan och Thomas blir franchisetagare i Stockholm

De två erfarna och skickliga killarna från Stockholm tog steget och blev Swedala Taks absolut första franchisetagare. Johan och Thomas har jobbat inom byggbranschen i över 20 år och har stor expertis inom området. Swedala Tak är oerhört stolta och exalterade att lansera franchisekonceptet tillsammans med två riktigt kunniga och erfarna män.

Varför valde ni att bli franchisetagare hos Swedala Tak?

Vi har sedan några år tillbaka diskuterat om vi skulle starta någonting tillsammans. När erbjudandet från Swedala Tak dök upp ansåg vi båda två att det var ett intressant koncept att arbeta vidare med.

Vad är eran målsättning / ambition de närmsta fem åren tillsammans med Swedala Tak?

Våran målsättning är att vi ska bli den största och kvalitativa takleverantören i Stockholm. Vårt arbete genomsyras av hög kvalité och 100 % nöjda kunder.

Läs mer

Stockholm Franchise Tak

Franchisetagare Stockholm östra

Ring oss Läs mer om Johan & Thomas

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav och få offert direkt på plats.