Teresa Bergkvist ny VD för Swedala Tak

Teresa Bergkvist ny VD för Swedala Tak

Teresa Bergkvist arbetar idag som regionchef på Svenskt Näringsliv i Dalarna. Hon har gedigen erfarenhet från byggbranschen, bland annat genom sina uppdrag på Sveriges Byggindustrier och Stiftelsen Byggutveckling Star. Teresa tillträder som VD för Swedala Tak Försäljning AB den 3:e april 2019.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Teresa välkommen till Swedala Tak. Hon har en bred erfarenhet inom ekonomi, marknad och ledarskap, hon är hemma i byggbranschen och hon har en energi som passar för den tillväxtresa som Swedala Tak är inne i. Hon är precis den VD som vi letat efter, säger Hans Johansson, styrelseordförande i Swedala Tak.

– Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Under de senaste tio åren har vi byggt ett starkt varumärke. Våra kunder är nöjda med taken vi levererar, men framförallt känner de sig trygga med oss. Och det är precis vad Swedala Tak står för; trygghet och bra tak. Nu ska vi gå från att vara en regional aktör till att bli en nationell kedja. Jag ser verkligen fram emot att leda det arbetet tillsammans med de fantastiska människor som redan finns i bolaget, säger Teresa Bergkvist.

Henrik Camitz, grundare till Swedala Tak och tidigare VD, kommer att stanna kvar i företaget.

– Det känns riktigt bra att Teresa kommer in och tar VD-rollen. Hon har precis den erfarenhet och den personlighet som vi behöver i det här läget. Jag kommer att spendera mer tid ute på fältet, jobba med försäljning och finnas nära vår personal och våra franchisetagare, avslutar Henrik.

För mer information kontakta Hans Johansson, styrelseordförande i Swedala Tak, 070518 36 60.