Takläggning i Falun

Takläggning i Falun

Takläggning i Falun

Våra takläggare i Falun är duktiga, pålitliga och organiserade som du har möjligheten att anlita för utförandet av takläggning i Falun. Vi har idag lagt över 120 tak bara i Falun vilket är ett kvitto på vårt goda omdöme i Dalarna. Våra takmontörer är specialister på tegelpannor och platta med tak papp. Vi har även riktigt bra avtal med pannplåt från Lindab, Tata Steel och Plannja som vi lägger om det önskas. Vi kommer gärna över och kollar på ditt tak och även lämnar offert direkt på plats om så önskas. Detta gör vi självklart helt kostnadsfritt och helt utan köpkrav.

Planeringen av takbytet

Vi på Swedala tak försöker lyssna in kundens behov och göra en plan tillsammans med husägaren för bästa möjliga resultat. Vi har även som princip att endast ha en kontaktperson genom hela takläggningen. Vi gör detta enbart för kundens bästa så att ni alltid har någon att ringa för rådgivning eller om ni har andra frågor.

Takläggare i Falun
Takläggning i Falun

Benders samarbete med Swedalatak

Vi har idag ett stort samarbete tillsammans med benders och dem erbjuder 30 års garanti på allt takmaterial. Detta är en oerhört skön trygghet för husägarna. Vi på Swedala tak jobbar enbart med kvalitativa produkter och leverantörer.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.