Takläggning i Uppsala Län

Takläggning i Uppsala Län – Swedala tak

Takläggning i Uppsala Län

Vi erbjuder takläggning i Uppsala län, våra takläggare i Uppsala har lång erfarenhet, dem är kompetenta och seriösa. Vi levererar alltid högsta kvalitén inom alla typer av takarbeten, takläggning, plåtslageri och takmålning med långa garantier, bra referenser och alltid ett professionellt bemötande. Vi erbjuder våra kunder i Uppsala län oslagbara priser och en service du inte kommer hitta någon annanstans.

Hur vi arbetar i Uppsala Län

Vi åtar oss små som stora uppdrag och vänder oss till villaägare och radhus. Vi kan hjälpa er vid en nyproduktion eller vid ett enkelt garagetak som behöver ny papp. Vi lägger mer än 700 tak per år och vi är verksamma och lägger tak året runt. Det är oerhört viktigt att man använder sig av ett seriöst företag med trygga garantier och lång erfarenhet i branschen, då en takrenovering är ofta något man bara gör en gång i livet. Vi jobbar endast med högkvalitativa samarbetspartner och leverantörer som är ledande inom papp, tegel och plåt.

Vi erbjuder alla våra kunder kostnadsfri takinspektion och lämnar alltid ett fast pris och garanti på utfört arbete!

Du kan läsa mer på Takläggare Uppsala.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.