Takmästare
Borås – Mölnlycke

Petteri är vår Takmästare i Borås – Mölnlycke

Petteri är en pålitlig och hårt arbetande entreprenör som ägnar sin fritid åt familjeaktiviteter. Han har arbetat inom webbhandel, med översättning av webbsidor och böcker, jobbat med direktförsäljning och varit med att lansera nya koncept. De senaste åren har Petteri drivit eget inom köksbranschen. Sportintresset från ungdomen lever kvar som sporadiskt tv-tittande på fotboll och hockey.
– Jag planerar ju att ta upp gymträningen och löpningen igen snart, någon gång under 20-talet…

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag såg en möjlighet att kunna bli en del i ett växande företag med väl genomtänkt koncept och ett starkt varumärke. Den professionalism och seriositet som Swedala Tak andas strävar jag också efter i mitt företagande.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Målet för 2020-21 är att etablera mig som en seriös aktör och takläggare i mitt distrikt, och på sikt skapa ett rykte om Swedala Tak som det självklara valet för takbyten hos privata hushåll.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Med mig gör kunderna alltid en trygg och pålitlig affär. Med mig som Takmästare kan kunderna slappna av och veta att projektet med att byta tak genomförs professionellt och enligt alla överenskommelser och gällande lagar.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i området kring Borås – Mölnlycke, tveka inte att höra av dig så hjälper Petteri Pöllänen dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.