Takmästare
centrala Dalarna
Falun

Martin är vår Takmästare i centrala Dalarna/Falun

Martin beskriver sig själv som positiv, driven och glad. På fritiden tycker han om att fiska, umgås med familjen och spana på tak!

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Tidigare har jag arbetat som takmontör och jag gillar verkligen att ha nära kontakt med kunden. När jag fick frågan tyckte jag att utmaningen lät spännande. Att hjälpa ännu fler personer att få ett nytt tak med Swedala Tak som leverantör.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Att ge kunden trygghet, både genom mitt kunnande men också Swedala Taks stora organisation. Jag är alltid anträffbar under hela byggprocessen vid frågor eller funderingar. För mig är det viktigt att allt flyter på från order till färdigt tak. Att vi säkerställer kvalitet under vägen och efter avslutat arbete innan ställning tas ner. Att inte sluta vilja utvecklas och bli bättre.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i de centrala delarna av Dalarna i området runt Falun, tveka inte att höra av dig så hjälper Martin Andersson dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.