Takmästare
Kungälv

Oskar är vår Takmästare i Kungälv

På fritiden gillar Oskar att spela handboll, gymma och titta på film och serier. Han är strukturerad och organiserad som person, och rak och tydlig i sitt sätt att kommunicera.
– Jag skulle nog säga att jag är en öppen och nyfiken person som gillar nya situationer och utmaningar.
Oskar har en bakgrund från Volvo där han gjorde resan från från operatör på bandet till processingenjör. Han har också startat och drivit företag i flera olika branscher, allt mellan fiskbearbetning och eventplanering.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– För att det är ett spännande företag som är på framfart. Swedala Tak har en gedigen affärsidé som i slutändan gynnar både mig som egen företagare och slutkunden. Det gör vi genom att tvinga branschen till att öka säkerheten för båda parter genom innovativa verktyg.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Att kunden får det som är överenskommet och att takläggningen blir gjord på ett proffsigt sätt. Jag arbetar för att vara en trygg och säker aktör i mitt distrikt och att Swedala Tak ska vara ledande i branschen. Att alla kunder ska känna sig trygga när de köper ett takbyte och de ska veta vad de får.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i Göteborg i området kring Kungälv, tveka inte att höra av dig så hjälper Oskar Kayaci Engdal dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.