Takmästare
Norra Dalarna

Thomas är vår Takmästare i Norra Dalarna

Thomas är glad och arbetsam och har lång erfarenhet inom takläggning, 40 år som plåtslagare  varav 32 år som egen företagare. Han gillar att hålla många bollar i luften och på fritiden är det även då byggnation och hantverk hemma som gäller.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Eftersom jag verkligen kan det här så vill jag dela med mig av mina erfarenheter som takläggare . Det ska bli spännande att verka i ett franchisekoncept, att känna att man har stödet från en stor organisation i ryggen.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Med mig och Swedala Tak blir det ordning och reda vid kundens takbyte! Jag vill skapa ett förtroende och är med och håller koll hela vägen genom takläggningen.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i norra delen av Dalarna, tveka inte att höra av dig så hjälper Thomas Sjöberg dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.