Takmästare
norra Halland

Daniel är vår Takmästare i norra Halland

Daniel är en glad, engagerad och serviceinriktad kille med stort motorintresse: fritiden spenderas helst på endurohojen. Utbildad till bilskadereparatör men började som takmontör vid 23 års ålder och startade redan efter ett år ett eget takläggningsbolag.
– Jag visste att jag hittat rätt yrke! Det är här jag vill sprida min kunskap.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag är vän med grundaren sedan lång tid tillbaka och upplägget passar mig perfekt! Att vara egen takläggare innebär stort ansvar och kan vara tungt att bära upp själv. Att växa är inte heller lätt på egen hand och man behöver hjälp av experter på sådant som ligger utanför sitt eget kunskapsområde.
– Jag har ju sett företaget växa vid sidan av mitt egna och gillade det jag såg och hörde: positiva kommentarer och otroligt nöjda kunder.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Inför 2020 laddar vi rejält! Många väljer oss som leverantör för sitt takbyte här på västkusten och det vill vi att fler ska göra, men bra takmontörer är svårt att få tag på och för att säkerställa kvaliteten på våra tak anlitar vi bara de absolut bästa montörerna i branschen, vi växer sakta men säkert så fler kan beställa tak från oss.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i norra Halland, tveka inte att höra av dig så hjälper Daniel Blomster dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.