Takmästare
Norra Örebro

Alexander är vår Takmästare i Norra Örebro

En riktig tävlingsmänniska som vill att allt han gör ska bli så bra som möjligt. Alexander har tidigare gått på byggymnasium och jobbat som takläggare. Han har tävlat i motorcross och enduro hela livet och gillar allt som har med sport att göra. Alexander satsar 110% på allt han ger sig in i.
– Min målsättning är att bli så bra på mitt jobb som jag bara kan och att ha roligt på vägen.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag blev inspirerad av arbetsmiljön och glöden som finns i företaget. Jag har också hört väldigt mycket gott om företaget, min far jobbar på Swedala Tak och trivs väldigt bra.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Det viktigaste är att kunden ska känna sig nöjd med sitt takbyte och vilja rekommendera Swedala Tak till andra. Mina kunder ska känna trygghet och ett förtroende för mig och mina underentreprenörer.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i norra delen av Örebro län, tveka inte att höra av dig så hjälper Alexander Larsson dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.