Takmästare
norra Sörmland

Tony är vår Takmästare i norra Sörmland

Tony är en glad, energisk och drivande person som är extremt seriös i allt han åtar sig.
– För mig finns humor och skratt nära till hands och jag har alltid ett leende på läpparna.
På fritiden tycker han om att umgås med sin sambo, familj och vänner. Husrenovering och trädgårdsarbete ligger högt på listan, det gör också vinter, snö, kyla, slalom och en och annan solsemester. Något som alltid finns närvarande är musiken som ligger Tony varmt om hjärtat.
– Jag hade under flera år arbetat som musiker på heltid. När jag trappade ner musiken arbetade jag några år inom fastighetsservice innan jag började som takmontör på Swedala Tak. En god vän tipsade mig att det här var ett företag som inte bara massproducerade utan faktiskt brydde sig om att kunderna är nöjda med sina takbyten.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag är väldigt social och tycker om att ha kontakt med människor. När jag arbetat som takmontör i ett antal år på Swedala Tak och fick frågan om att bli Takmästare, var det inget svårt val att fatta! Det skulle innebära att jag fick ta den första kontakten med kunden, men också vara den som skötte hela affären och på så vis kunna säkerställa att vi får nöjda kunder.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Jag lägger 100% engagemang i varje takbyte, jag slutar inte förrän kunden är 100% nöjd. Från vårt första möte till färdigt tak. Mitt motto är att alltid bemöta våra kunder på samma sätt som jag själv skulle vilja bli bemött som kund. Sen är min erfarenhet som takmontör en tillgång då jag har stor kännedom om våra produkter och hur de ska monteras. Det är kunskap jag har nytta av då jag träffar mina kunder.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i norra delen av Sörmland, tveka inte att höra av dig så hjälper Tony Freed dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.