Takmästare
norra Stockholm

Johan och Thomas är våra Takmästare i norra Stockholm

De är båda typiska entreprenörer med en förkärlek till att träffa kunder. Johan och Thomas har jobbat inom byggbranschen i över 20 år och kompletterar varandra på ett sätt som leder till framgång. De erfarna och skickliga killarna tog steget och blev Swedala Taks allra första franchisetagare.

Varför valde ni att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Vi hade sedan några år tillbaka diskuterat om vi skulle starta någonting tillsammans. När erbjudandet från Swedala Tak dök upp ansåg vi båda två att det var ett intressant koncept med lokala Takmästare som verkar tillsammans i en nationell organistation.

Vad är ert största fokus som Takmästare på Swedala Tak?

– Vår målsättning är att vi ska bli den största och mest kvalitativa takleverantören i Stockholm. Vårt arbete genomsyras av hög kvalitet och 100 % nöjda kunder. Vi vill att Swedala Tak blir det självklara valet vid takbyte i Stockholm. Nu förstärker vi laget med Henrik Östling för att kunna ge ännu bättre service till våra kunder.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i norra delen av Stockholm, tveka inte att höra av dig så hjälper Johan Öhman, Thomas Wilhelm och Henrik Östling dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.