Takmästare
Nynäshamn

Viktoriya är vår Takmästare i Nynäshamn

Viktoriya är en serviceinriktad problemlösare och beskriver sig själv som ärlig, utåtriktad och flexibel. Hon är egenföretagare i byggbranschen sedan 2016 och har tidigare utfört renoveringsarbeten inomhus med fokus på badrum. Viktoriya spenderar sin fritid utomhus med familjen, hon är ny som vinterbadare och gillar verkligen att resa.
– Under 2021 har jag satt min personliga utveckling i fokus. Jag ska leverera takläggning, försäljning och kundbemötande i toppklass!

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag har letat efter nya utmaningar och hittade Swedala Tak som är ett pålitligt företag att samarbeta med. Swedala Taks värdeord: skicklighet, trygghet och stolthet var det som lockade mig att söka mig hit, jag vill verkligen jobba utifrån de värderingarna.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Att kunden känner sig trygg och säker under hela processen, från början till slut. Att kunden är 100% nöjd med det hen fått. Jag vill samla på positiva kundomdömen!

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Att jag har en noggrann uppföljning under hela processen med ditt takbyte. Och en hög grad av tillgänglighet.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor söder om Stockholm i området runt Nynäshamn, tveka inte att höra av dig så hjälper Viktoriya Babicheva dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.