Takmästare
östra Örebro

Sebastian är vår Takmästare i östra Örebro

Sebastian beskriver sig själv som strukturerad, påläst, social, trygg och med glimten i ögat. Han har en kandidatexamen i Audiovisuell produktion och har tidigare arbetat som säljchef på Securitas och som takläggare.
– Efter en del yrkesmässigt sökande känns det nu verkligen som jag har hittat rätt! Jag är din personliga takmästare i östra Örebro. Och jag ska göra allt för att du ska få en fantastisk upplevelse av oss. Vi ses!

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Min barndomskompis har varit takläggare på Swedala Tak i 8 år och varenda sommar frågat om jag ska med och jobba. Till slut hängde jag med, och jag önskar jag gjort det tidigare, nu är jag fast och stolt över att vara en del av företaget. Efter ett halvår som takläggare vill jag nu ta nästa steg och bli Takmästare.

Vad är ditt största fokus som lokal Takmästare?

– Ett superbt kundbemötande. Ett bra tak. Tillit och trygghet. Att vi alltid uppnår högsta resultat och kvalitet.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Att de känner sig hörda, att de är i fokus och att de kan känna sig trygga med mig som Takmästare samt med mina takläggare. Att de alltid kan nå mig och att beställa tak av oss är som att bli en av oss, en stor härlig familj.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i östra delen av Örebro, tveka inte att höra av dig så hjälper Sebastian Nyström Öster dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.