Takmästare
östra Stockholm

Johan är vår Takmästare i östra Stockholm

Johan är en positiv människa med mycket energi och driv, inget är omöjligt! På fritiden gillar Johan att träna, fiska, laga mat, uppleva kultur och att resa. Efter grundskolan började Johan som målarlärling. Sedan dess har han ägnat sig åt måleri, arbetat i byggbranschen som arbetsledare och projektledare men också varit säljare i eget företag.
– Jag har gott tålamod, jag är också en god lyssnare och ger sällan upp!

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag letade efter nya utmaningar! Det är spännande få arbeta med takläggning under ett starkt varumärke och som en del av en rikstäckande organisation som växer och utmanar branschen.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Ett gediget samarbete och takbyte från start till mål! Jag är tillgänglig, eventuella ändringar eller åtgärder prioriteras. Räkna med att jag alltid kommer att göra mitt bästa! Jag vill hela tiden utvecklas och alltid leverera till mina kunder för att på så sätt bygga en stabil lokal marknad.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i östra Stockholm, tveka inte att höra av dig så hjälper Johan Vahlman dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.