Takmästare
södra Dalarna
norra Västmanland

Alexander är vår Takmästare i Södra Dalarna/Norra Västmanland

Alexander är en nybliven småbarnspappa och bor i en liten by i södra Dalarna. Han har tidigare arbetat som yrkeschaufför inom distribution samt som takmontör. På fritiden umgås han med sitt barn, sin sambo och deras två katter. Alexander tar varje tillfälle han får till att skruva på något roligt fordon, oavsett om det är en snöskoter, motocross, mc eller bil.
– Jag är en snäll och omtänksam kille som anser att öppenhet och ärlighet varar längst. Att vara noggrann och känna att jag gör ett bra jobb och är en kille man litar på ligger mig varmt om hjärtat.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag ville ta steget från att byta tak till att vara den man kontaktar för att få taket bytt. Jag gillar att komma ut och träffa människor samtidigt som jag kan dra nytta av min bakgrund som takmontör och utvecklas vidare inom takbranschen. Swedala Tak är ett bolag som växer och sätter stor vikt vid att leverera bra tak och göra svenska hushåll nöjda med sina investeringar.

Vad är din målsättning som Takmästare på Swedala Tak?

– Mina kunder kan förvänta sig en takmästare som tar alla kunder och tak på största allvar, att jag är en del av en stor familj som man kan lita på. Min målsättning är att alla kunder som ger mig och Swedala Tak förtroende att ta hand om deras tak ska vara nöjda och känna att vi var det självklara valet.

Alexander fick utmärkelsen Årets rookie 2021, läs mer här!

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i södra Dalarna/norra Västmanland, tveka inte att höra av dig så hjälper Alexander Eriksson dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.