Takmästare
södra Sörmland

Jarmo är vår Takmästare i södra Sörmland

En lugn person som inte brusar upp, så beskriver Jarmo sig själv. Som ung vann han skytteligan i division 3 fotboll men nu ägnas fritiden åt pyssel med hus, vedhuggning och trädgårdsarbete.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag var sugen på att testa något annat och funderade på att starta eget när jag såg annonseringen på Facebook. När det dessutom visade sig att distriktet närmast mig var ledigt så kände jag att det var menat att hända! Swedala Tak är ett företag med bra värderingar som jag också kan ställa mig bakom.

Jarmo har tidigare jobbat på dåvarande Arbetarskyddsstyrelsen, som säljare av personligt skyddsmaterial, som säljare av goretexprodukter, som säljare av brandskydd samt som medlemsvärvare åt Hyresgästföreningen. Nu tar han med sig sin långa erfarenhet av möten och kundrelationer in i takbranschen.

Vad blir ditt största fokus som Takmästare på Swedala Tak?

– Du kan lita på mig, jag håller vad jag lovar! Och jag hör av mig om någonting inte går enligt planen med ditt takbyte, till exempel försening på grund av väder eller felleveranser.

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i södra delen av Sörmland, tveka inte att höra av dig så hjälper Jarmo Funck dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.