Takmästare
södra Västmanland

Dennis är vår Takmästare i södra Västmanland

Dennis är en lugn och glad person som älskar nästan all typ av sport. Han är själv aktiv på fotbollsplanen och försöker hinna med någon golfrunda då och då. För att ladda batterierna umgås han helst med familj och vänner.
– Mina styrkor är mitt lugn och min noggrannhet!

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag kommer från tillverkningsindustrin, där jag har jobbat mig upp från verkstadsgolvet till planering och projektledning. Jag har länge drömt om att bli egenföretagare och när jag såg en annons om att Swedala Tak sökte franchisetagare hörde jag av mig direkt. Efter att ha träffat organisationen och fått insikt i hur dom jobbar fanns de inget att tveka på.

Vad kan kunderna förvänta sig av dig som Takmästare på Swedala Tak?

– Att jag alltid ska finnas där och göra det lilla extra, att kunden blir nöjd med sitt takbyte och får det som den har förväntat sig eller mer. På sikt är mitt mål att bli det självklara valet vid takläggning i mitt distrikt!

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i södra delen av Västmanland, tveka inte att höra av dig så hjälper Dennis Backström dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.