Takmästare
södra Västmanland

Alexander är vår Takmästare i södra Västmanland

Alexander är alltid glad och positiv och har ett stort intresse för design och arkitektur.
– Jag försöker att vara rak och tydlig med vad jag vill förmedla och jag tycker inte om att krångla till det.

Varför valde du att bli Takmästare hos Swedala Tak?

– Jag har jobbat med försäljning i drygt 10 år inom både förlags- och brandskyddsbranchen och fick frågan att bli Takmästare just tack vare mina tidigare erfarenheter. Det gick ju inte att säga nej till ett så spännande och snabbväxande företag.

Vad blir ditt största fokus som Takmästare på Swedala Tak?

– Det viktigaste för mig är att man får det man förväntar sig av sitt takbyte. Kvalitet, kunskap och god kundkontakt. Jag arbetar varje dag för att Swedala Tak och våra takläggare ska förmedla den känslan!

VD Henrik Camitz gratulerar grabbarna

Om du bor i södra delen av Västmanland, tveka inte att höra av dig så hjälper Alexander Andersson dig med ditt takbyte.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.