Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Jobba med oss

Swedala Tak är en nationell franchisekedja som byggs upp av lokala företagare, våra Takmästare. Takmästarna arbetar i en standardiserad och kvalitetssäkrad arbetsprocess som erbjuder kunden totalentreprenad och en tryggare tak- och solcellsaffär. Är du intresserad av att arbeta på vårt servicekontor? Kolla om det finns några lediga tjänster nedan, annars är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Swedala Takmästare står framför en företagsbil

Vi växer och vill bli fler Takmästare

Vi söker franchisetagare på många orter och vi vill också få kontakt med dig som idag driver en takläggningsfirma och är intresserad av att samarbeta som montagepartner till någon av våra franchisetagare.

Swedala Taks servicekontor som stöttar franchisetagare

Servicekontoret stöttar våra franchisetagare

På servicekontoret i Falun arbetar vi som franchisegivare med att stötta våra franchisetagare för att de ska bli så framgångsrika som möjligt med sitt företagande. Servicekontoret tillhandahåller stödsystem, marknadsföring, varumärke, standardisering, centrala inköp, genomför utbildningar och coachar. Vi arbetar också löpande med rekrytering av nya franchisetagare samt montagepartners.

Swedala Tak befinner sig i ett mycket spännande läge på en intressant marknad. Under vår resa har vi byggt ett starkt varumärke. Våra kunder är nöjda med taken vi levererar, men framförallt känner de sig trygga med oss. Swedala Tak är redan ett av Sveriges största takläggningsföretag och arbetet med att etablera oss som nationell kedja fortsätter. Våra Takmästare är utspridda över Mellanssverige, Västra Götaland och Kronoberg. Målsättningen är en fortsatt kraftigt tillväxt under de kommande åren.