1. Offert med fast pris – men först efter en noggrann takkontroll

Varje tak och varje kund är unik. En erfaren Takmästare kommer hem till dig och genomför en ordentlig översyn av ditt nuvarande tak. Tillsammans med dig pratar vi igenom vad ditt hus hus behöver och vad det är du vill ha. Utifrån det lämnar vi en offert med fast pris.

Vi gör givetvis hembesöket utan kostnad och helt utan köpkrav.

2. Gemensam planering inför ditt takbyte

När du bestämt dig för att ge oss förtroendet att byta ditt tak påbörjas planeringen. Tillsammans går vi igenom tidsplanen, vilka som kommer arbeta på taket och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till.

Vi påbörjar vårt interna planeringsarbete så vi ska kunna vara så effektiva som möjligt. Vi beställer material och säkerhetsutrustning som levereras till din tomt inför takbytet.

3. Takläggningen

Att montera tak är ett hantverk. Det absolut viktigaste för att få ett bra tak på plats är skickliga och engagerade hantverkare som känner sig trygga. På Swedala tak är våra medarbetare det viktigaste vi har. Vi är måna om att ta hand om varandra och vi jobbar löpande med utbildning, erfarenhetsutbyte och inspiration.

På Swedala Tak har vi gedigen erfarenhet att jobba med tak. Vi vet vad som fungerar, vad man måste prioritera, i vilken ordning saker ska göras osv. För att säkerställa en jämn och hög kvalitet har vi standardiserade arbetssätt och monteringsanvisningar som alla följer. Alla jobbar lika och kunden vet vad hon får när hon anlitar oss.

En förutsättning för att ett tak ska hålla över lång tid är att vi använder oss av bra material. Vi tummar aldrig på kvalitet och arbetar alltid med etablerade leverantörer och kvalitetssäkrade produkter.

4. Gemensam genomgång av det färdiga takbytet

Under arbetet med ditt tak dokumenterar takläggarna sitt arbete genom en egenkontroll. När taket är färdigt får du möjlighet att gå igenom dokumentationen tillsammans med våra takläggare för att du ska känna sig trygg med det vi genomfört.

Garantitiden på materialet beror bland annat av vilket material som använts. För utförda arbeten gäller tio års reklamationsrätt för fel som kan hänföras till takbytet.

5. Ordningen återställs och vi stämmer av att du är nöjd

Avslutningsvis lämnar vi ditt hus och tomt. Ställningar plockas ned, material fraktas bort och vi städar efter oss. Vi försäkrar oss om att du är nöjd genom uppföljningssamtal och en kundundersökning.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.

Betong tak - Takläggare

Betongpannor

Betongpannorna är det absolut vanligaste takmaterialet i Sverige då det passar utmärkt i våra väderförhållanden. Betongpannorna är tillverkade av sand, cement och vatten och finns i en rad olika färger. Vi använder oss av Benders som leverantör till alla våra betongpannor.

Tegel takläggare

Lertegel

Lertegel är ett levande naturmaterial som har fungerat i tusentals år. Det positiva med lerteglet är framförallt att de har lång livslängd och låter taket andas.

Takläggning svart tak

Plåttak

Plåttak är gjort och format av tunnplåt och passar utmärkt för lättare undertak och belastar inte takstolarna.

shingel takläggning

Shingel

Ett hustak med shingel ger hela huset ett lyft men kräver en lutning på taket på 14 grader.

Nytt tak Papp

Ytpapp

Ytpappen är ett ypperligt material för platta tak likt garagetak som via svetsning håller taket tätt.

Plåt tak - takomläggning

Falsad plåt

Ett stilfullt takmaterial där det krävs bra yrkeskunskap som våra takläggare har. Falsade plåten är slitstark och lång livslängd.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav och få offert direkt på plats.

Utbildade takläggare

På instruktionsfilmen så kan ni se hur våran utbildade takläggare Stefan monterar underlagsduken.

Leverantörer
Benders - Swedala tak - Leverantör Logotyp
Bolist - Swedala tak - leverantör logotyp
Ab Karl Hedin - Swedala tak - Leverantör
Pannja Leverantör - Swedala Tak
Wurth Logga
Beijer - Leverantör - Swedala Tak