Byta Tak med Swedala Tak2018-07-30T08:03:13+00:00

Byta tak
med Swedala Tak

Byta tak med Swedala Tak

1. Hembesök

En utbildad yrkesman från Swedala tak kommer och lyssnar in de behov och önskemål ni har. Under hembesöket fastställer vi pris och tidsplan för takbytet. Vi gör givetvis hembesöket utan kostnad och helt utan köpkrav.

2. Grundlig kontroll

Den grundliga kontrollen genomförs av en utbildad yrkesman med tidigare erfarenhet av ditt tak specifik. Vi gör den här grundliga kontrollen för att takbytet ska gå så smidigt som möjligt och ge oss möjligheten att förbereda oss inför det kommande arbetet.

Byta tak - kontroll Swedala Tak
Byta tak med Benders Material - Swedala tak

3. Planering och leverans

Vi börjar varje takläggningsarbete med en planering så vi ska kunna vara så effektiva som möjligt. Denna planering gör att våra takläggare är mer organiserade och strukturerade när de väl ska köra igång. Vi levererar oftast pannorna och det materialet som behövs till byggarbetsplatsen innan takläggningen påbörjas. Vi jobbar enbart med takmatetrial från kvalitativa leverantörer och samarbetspartners.

4. Takläggningen

Vår personal består av takmontörer med mångårig erfarenhet och med bred kompetens inom branschen. Varje takläggning är unik och kräver en viss typ av expertis som vi på Swedala Tak erhåller. Vi lägger alla typer av tak som du kan läsa mer om längre ner på den här sidan. Vi har fått fantastiska recensioner av villaägare(reco) över hela Sverige, vilket kan ses som ett kvitto på väl utförda arbeten.

Byta tak med takläggare
Byt tak med Swedala tak

5. Takläggarna avslutar

Du kommer tillsammans med våra takmontörer gå igenom det arbete som utförts för att säkerställa ett väl utfört arbete. Efter genomgången så städar vi på Swedala tak upp din gård och annan berörd yta. Vi forslar självklart bort avfallet och ser till att allting ser bra ut innan vi lämnar arbetsplatsen.

6. Kontroll och garanti

Under arbetets gång fyller våra utbildade takläggare i en egenkontroll för att säkerställa att vår höga standard hålls. Kontrollen ger oss en uppfattning av det arbetet som utförts och det är även datumstämplat. Du erhåller en kopia av kontrollen som en av yrkesmännen kommer lämna över till dig. Garanti bevisen skickas ut till dig separat.

Byta tak vid Swedala tak

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav. Det går också bra att ringa direkt på telefonnummer 020 – 270 300.

Betong tak - Takläggare

Betongpannor

Betongpannorna är det absolut vanligaste takmaterialet i Sverige då det passar utmärkt i våra väderförhållanden. Betongpannorna är tillverkade av sand, cement och vatten och finns i en rad olika färger. Vi använder oss av Benders som leverantör till alla våra betongpannor.

Tegel takläggare

Lertegel

Lertegel är ett levande naturmaterial som har fungerat i tusentals år. Det positiva med lerteglet är framförallt att de har lång livslängd och låter taket andas.

Takläggning svart tak

Plåttak

Plåttak är gjort och format av tunnplåt och passar utmärkt för lättare undertak och belastar inte takstolarna.

shingel takläggning

Shingel

Ett hustak med shingel ger hela huset ett lyft men kräver en lutning på taket på 14 grader.

Nytt tak Papp

Ytpapp

Ytpappen är ett ypperligt material för platta tak likt garagetak som via svetsning håller taket tätt.

Plåt tak - takomläggning

Falsad plåt

Ett stilfullt takmaterial där det krävs bra yrkeskunskap som våra takläggare har. Falsade plåten är slitstark och lång livslängd.

Det ska vara enkelt att byta tak

När du anlitar Swedala tak så kan du räkna med ett professionellt bemötande av vår kunniga personal. Boka ett kostnadsfritt hembesök så kommer vi ut till er och mäter taket och lämnar pris direkt på plats. Vårt pris gäller alltid hela takbytet vilket inkluderar personalkostnad, plåtarbeten, materialbeställningar, transporter, byggnadsställning, containrar och byggnadsställningar. När du anlitar oss på Swedala tak så kan du känna dig trygg genom hela processen. Du kommer alltid kunna diskutera projektet med din personliga kontaktperson vilket är en trygghet vi vill ge dig.

Byta tak - Takläggare - Swedala tak

Ett tryggt takbyte

Nöjda kunder är vårt högsta prioritet på Swedala tak, därför avslutar vi alltid våra takarbeten med att våra takläggare går igenom hela takarbetet med dig. Vi gör detta för att säkerställa ett väl utfört arbete. Vi lämnar också omfattande garantier på både montage och material som du kan läsa här.

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav och få offert direkt på plats.

Utbildade takläggare

På instruktionsfilmen så kan ni se hur våran utbildade takläggare Stefan monterar underlagsduken.

Leverantörer
Benders - Swedala tak - Leverantör Logotyp
Bolist - Swedala tak - leverantör logotyp
Ab Karl Hedin - Swedala tak - Leverantör
Pannja Leverantör - Swedala Tak
Wurth Logga
Beijer - Leverantör - Swedala Tak