Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Solceller och takläggning - din lokala takläggare i Södermanland

Vi levererar alltid högsta kvalitén

Swedala Tak erbjuder takläggning och solceller i Södermanland, våra takläggare i Södermanland är erfarna, kompetenta och seriösa. Vi levererar alltid högsta kvalitén inom alla typer av takarbeten, takläggning, plåtslageri och solcellsmontage med långa garantier, bra referenser och ett professionellt bemötande.

Vi erbjuder våra kunder i området kring Nyköping, Katrineholm, Vingåker, Oxelösund, Flen, Trosa, Gnesta, Vagnhärad, Eskilstuna, Strängnäs, Mariefred, Åkers styckebruk, Torshälla, Hälleforsnäs, Malmköping och Gnesta takbyte till oslagbara priser, med suveräna garantier och en service du inte kommer hitta någon annanstans. Läs mer om hur vi jobbar med takläggning här.

Swedala Taks takmästare i Södermanland

Hembesök av yrkesman i Södermanland

Vi erbjuder alla villaägare i Södermanland möjligheten att få ett hembesök av en av våra yrkesmän. Då kan vi mäta upp taket och lämna en offert direkt på plats, detta gör vi helt kostnadsfritt.

Om du bor i Södermanland och ska byta tak, hör av dig till våra takmästare så hjälper de dig med ditt takbyte och installation av solceller.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll