Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Mariefred

Vi är hela Mariefreds takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Mariefred

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det trygga och säkra valet för dig som behöver byta tak i hela Mariefred med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett fint tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Mariefred genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Mariefred arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Mariefred

När du söker en pålitlig takläggare i Mariefred, är Swedala Tak det själv­klara valet. Vi är störst i Sverige på takläggning och följer en standardi­serade process när vi hjälper dig att byta tak:

1. Gratis takkontroll och fast pris-offert: Du får en tydlig bild av kostna­derna innan vi påbörjar arbetet och det dyker inte upp några otrevliga överrask­ningar.

2. Vi planerar takläggningen till­sammans: Vi involverar dig i processen  för att säker­ställa att dina behov och önskemål uppfylls.

3. Själva takläggningen: Efter att planeringen är klar påbörjar våra takläggare takbytet för att säker­ställa ett hållbart och snyggt resultat. Vi följer svensk bygg­standard och är måna om säker­heten på arbets­platsen.

4. Takbesiktning och slutkontroll: Efter avslutad takläggning genomför vi en grundlig besiktning och slut­kontroll för att säker­ställa att allt är korrekt, och att taket är i optimalt skick. Vi är nöjda när du är nöjd.

Installera solceller på ditt tak i Mariefred

Swedala Tak har inte bara grymma takläggare, vi är också experter på instal­lation av solceller. Här är tre skäl till varför det är bra att installera solceller:

1. Minska energikostnaderna: Producera  egen förnybar el och minska dina elkostnader på lång sikt.

2. Miljövänligt val: Solenergi är en ren och förnybar energi­källa som inte bidrar till koldioxid­utsläpp. När du installerar solceller bidrar du till en mer hållbar framtid.

3. Öka fastighetens värde: Solceller kan öka värdet på din fastighet då det är en attraktiv och hållbar energi­lösning som är anpassad till fram­tidens krav på hållbar energi. 

Kontakta Swedala Tak idag för ett kostands­fritt hembesök. Vi hjälper dig att byta tak eller installera solceller på ditt tak i Mariefred.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta tar vi fram en offert med ett fast pris , vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takläggare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i toppskick innan arbetet avslutas.

Vi installerar även solceller på tak i Mariefred

Swedala Tak är också ditt självklara val när det gäller  installation av solceller i Mariefred. Här är tre skäl till varför det är smart att installera solceller med oss:

 

1) Minska dina elkostnader och var miljövänlig

 

Genom att installera solceller kan du generera din egen el och minska dina elkostnader. Dessutom är solenergi en förnybar energikälla som inte bidrar till koldioxidutsläpp och därmed ett alternativ som är miljövänligt.

 

2) Öka värdet på ditt hem

 

Installation av solceller kan öka värdet på ditt hem. Många potentiella köpare är intresserade av att ha en hållbar och energieffektiv bostad, och solceller är ett attraktivt tillägg som kan höja värdet på ditt hus.

 

3) Dra nytta av skattereduktioner och statliga bidrag

 

För att främja solenergi erbjuder staten olika former av bidrag och skattereduktioner för installation av solceller. Vi kan hjälpa dig att navigera genom dessa förmåner och se till att du får det bästa ekonomiska stödet för ditt solcellssystem.

 

Oavsett om du behöver byta tak eller installera solceller kan du lita på Swedala Tak. Vi levererar resultat av hög kvalitet och en professionell takservice i Mariefred. Kontakta oss idag för att diskutera ditt projekt och få en skräddarsydd lösning för dina behov.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
benders-logotype
Senergia
Voky
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
wurth-logotype