Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Takläggning i Uppsala Län

Swedala Tak bil framför pågående takläggning i Uppsala

Vi levererar alltid högsta kvalitén

Vi erbjuder takläggning i Uppsala län. Våra takläggare i Uppsala har lång erfarenhet och är kompetenta och seriösa. Vi levererar alltid högsta kvalitén inom alla typer av takarbeten, takläggning, plåtslageri och takmålning med långa garantier, bra referenser och alltid ett professionellt bemötande. Vi erbjuder våra kunder i Uppsala län oslagbara priser och en service du inte kommer hitta någon annanstans.

Vi hjälper till med ditt takbyte om du bor runt orterna Uppsala, Knivsta, Storvreta, Knutby, Örsundsbro, Östervåla, Tierp och Häggeby.

Lucas som är takmästare i Uppsala sitter i en Swedala Tak bil

Hur vi arbetar i Uppsala Län

Vi åtar oss små som stora uppdrag och vänder oss till villaägare och radhus. Vi kan hjälpa er vid en nyproduktion eller vid ett enkelt garagetak som behöver ny papp. Swedala Tak lägger mer än 800 tak per år och vi är verksamma och lägger tak året runt. En takrenovering ofta är något man bara gör en gång i livet, därför är det oerhört viktigt att man använder sig av ett seriöst företag med trygga garantier och lång erfarenhet i branschen. Vi jobbar endast med högkvalitativa samarbetspartners och leverantörer som är ledande inom papp, tegel och plåt.

Om du ska byta tak i Uppsala så erbjuder vi alla våra kunder kostnadsfri takinspektion och lämnar alltid ett fast pris och garanti på utfört arbete!

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll