Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Takbyte och solcellsinstallation - din takläggare i Stockholm

Två män jobbar med takläggning i Stockholm

Takläggare med många års erfarenhet av takbyte och solcellsmontage

En av anledningarna att Swedala tak har expanderat är tack vare vår takläggning och våra solmontage i Stockholm. Vi började vår verksamhet i Smedjebacken i Dalarna men efter bara några år så har vi expanderat och blivit en av de största aktörerna inom takläggning och solcellsintallation i Sverige. Idag är ett av våra absolut största län Stockholm vilket är ett kvitto på att våra värderingar och sättet vi jobbar på fungerar över hela Sverige. Vi har de absolut bästa takläggarna med många års erfarenhet i branschen. Vi lägger idag över 800 tak i Sverige vilket gör oss till en av Sveriges största takläggningsfirmor. Våra Takmästare i Stockholm har gjort att vårt företag har växt så mycket som det faktiskt gjort de senaste åren. Hör av dig om du behöver byta tak och installera solceller i Stockholm, Huddinge, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Vaxholm, Nykvarn, Märsta, Kista, Arlanda, Rosersberg, Steningehöjden, Åkersberga, Bålsta, Ekerö, Kungsängen, Bro, Stenhamra, Drottningholm, Tumba, Järna, Jakobsberg, Bromma, Skärholmen, Enskede, Saltsjöbaden, Älta, Fisksätra, Gustavsvik eller Gustavsberg.

Henrik är vår Takmästare i Nordöstra Stockholm.

Takläggare i Stockholm

Våra takläggare i Stockholm är kunniga, erfarna och utför ett gediget arbete. Vi har byggt Swedala tak på våra sunda värderingar, så något du kan räkna med när du anlitar oss är att du alltid har en kontaktperson att vända dig till under projektet. När du kontaktar någon av våra Takmästare kan du förvänta dig en yrkeskunnig expert som kan vägleda dig genom takläggningsprocessen och solcellsintallationen. Det finns självklart inga köpkrav när du bokar ett hembesök med oss på Swedala tak.

Om du planerar att byta tak och installera solceller och bor i Stockholm, boka ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i dina kontaktuppgifter så hör en av våra takmästare av sig till dig inom kort.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll