Takläggning i Stockholm

Takläggning i Stockholm av Benders Carisma

Takläggning i Stockholm

En av anledningarna att Swedala tak har expanderat är tack vare vår takläggning i Stockholm. Vi började våran verksamhet i Smedjebacken i Dalarna men efter bara några år så har vi expanderat och blivit den största aktören inom takläggning i Sverige. Idag är ett av våra absolut största län Stockholm vilket är ett kvitto på att våra värderingar och sättet vi jobbar på fungerar över hela Sverige. Vi har de absolut bästa takläggare med års erfarenhet i branschen. Vi lägger idag över 700 tak i Sverige vilket gör oss till Sveriges största takläggningsfirma. Takläggning i Stockholm har gjort att vårt företag har växt så mycket som det faktiskt gjort de senaste åren. Vi fick ett pris från ALMI under 2016 som “Årets tillväxtföretag” vilket är kul att se att Sverige uppskattar företag som är under utveckling och expansion.

Takläggare i Stockholm

Våra takläggare i Stockholm har rötterna från Dalarna så gediget arbete är något i blodet. Vi har byggt Swedala tak på våra sunda värderingar, så något du kan räkna med när du anlitar oss är att du alltid har en kontaktperson och alla våra anställda går under kollektivavtal. När du kontaktar någon av våra säljare så kan du förvänta dig en kunnig person som kan vägleda dig genom takläggnings processen. Du har självklart inga köpkrav eller några obligationer när du tar ett hembesök av oss på Swedala tak.

Ni kan läsa mer på våran hemsida om takläggning i Stockholm.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.