Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Takbyte och solcellsinstallation - din takläggare i Stockholm

Två män jobbar med takläggning i Stockholm

Takläggare med många års erfarenhet av takbyte och solcellsmontage

En av anledningarna att Swedala tak har expanderat är tack vare vår takläggning och våra solmontage i Stockholm. Vi började vår verksamhet i Smedjebacken i Dalarna men efter bara några år så har vi expanderat och blivit en av de största aktörerna inom takläggning och solcellsintallation i Sverige. Idag är ett av våra absolut största län Stockholm vilket är ett kvitto på att våra värderingar och sättet vi jobbar på fungerar över hela Sverige.

Vi har de absolut bästa takläggarna med många års erfarenhet i branschen. Vi lägger idag över 800 tak i Sverige vilket gör oss till en av Sveriges största takläggningsfirmor. Våra Takmästare i Stockholm har gjort att vårt företag har växt så mycket som det faktiskt gjort de senaste åren.

Hör av dig om du behöver byta tak och installera solceller i Stockholm, TäbyVaxholm, Bromma, Årsta, Älvsjö, Norrtälje, Huddinge, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Lidingö, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Skärholmen, Enskede, Saltsjöbaden, Älta, Fisksätra, Gustavsvik, Nykvarn, Märsta, Kista, Arlanda, Rosersberg, Steningehöjden, Åkersberga, Bålsta, Ekerö, Kungsängen, Bro, Stenhamra, Drottningholm, Tumba, Järna, Jakobsberg, eller Gustavsberg.

Henrik är vår Takmästare i Nordöstra Stockholm.

Takläggare i Stockholm

Våra takläggare i Stockholm är kunniga, erfarna och utför ett gediget arbete. Vi har byggt Swedala tak på våra sunda värderingar, så något du kan räkna med när du anlitar oss är att du alltid har en kontaktperson att vända dig till under projektet. När du kontaktar någon av våra Takmästare kan du förvänta dig en yrkeskunnig expert som kan vägleda dig genom takläggningsprocessen och solcellsintallationen. Det finns självklart inga köpkrav när du bokar ett hembesök med oss på Swedala tak.

Om du planerar att byta tak och installera solceller och bor i Stockholm, boka ett kostnadsfritt hembesök genom att fylla i dina kontaktuppgifter så hör en av våra takmästare av sig till dig inom kort.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll

Bra att känna till inför ert takbyte

I Stockholms boastadsmarknad kan varje investering i bostaden potentiellt betala tillbaka sig med råge. Men ett takbyte handlar inte bara om standardhöjning: det är en viktig del av ett friskt hem som står pall mot väder och vind. För att säkerställa en smidig process är är det viktigt att vara medveten om flera avgörande faktorer som rör bygglov, tillstånd, försäkringar och garantier.

Inför Takbytet: planering och förberedelser

  1. Bygglov och tillstånd: Innan du påbörjar ett takbyte i Stockholm måste du se till att du har rätt bygglov och tillstånd enligt stadens riktlinjer. Vissa takmaterial och förändringar kan kräva specifika godkännanden från Stockholms stad. Att följa reglerna och ansökningsprocessen korrekt minskar risken för framtida problem.
  2. Materialval och estetik: Välj det takmaterial som passar både din budget och ditt hus estetik. I Stockholms varierande klimat är det viktigt att välja ett material som är hållbart och tåligt mot väderförhållandena. Det kan också finnas saker som K-märkning och annat att ta hänsyn till!

Välj rätt takläggare

  1. Val av takläggare: Anlita en erfaren och pålitlig takläggare med goda referenser och en bevisad meritlista av framgångsrika projekt. En erfaren entreprenör har kunskapen att navigera i Stockholms specifika förhållanden och krav. Jämför oss gärna med andra!
  2. Försäkringar och garantier: Dubbelkolla att du har rätt försäkringar som täcker eventuella skador eller problem som kan uppstå under takbytet. VI och våra medarbetare är självklart försäkrade, men just försäkringsskyddet kan vara snårigt ändå ibland. Fråga din takmästare så berättar hen mer. Dessutom, se till att du får tydliga garantier för både arbetet och de material som används. Hos oss får du minst tio år, det är mer än många andra i branschen!

Efter takbytet: Underhåll och uppföljning

  1. Inspektion och godkännande: När takbytet är klart, genomför en noggrann inspektion tillsammans med din takmästare för att säkerställa att allt arbete är korrekt utfört och uppfyller dina förväntningar.
  2. Dokumentation och garantier: Spara all dokumentation, inklusive kontrakt, fakturor och garantipapper. Detta är viktigt för att bevisa utfört arbete och för att utnyttja garantin om det skulle behövas.
  3. Regelbundet underhåll: Ett nytt tak kräver fortfarande regelbundet underhåll för att hålla det i optimalt skick. Rengör taket från löv, smuts och skräp och inspektera det regelbundet för att upptäcka eventuella problem i tid.

Sammanfattningsvis är det avgörande att vara medveten om de olika stegen i processen för ett takbyte i Stockholm. Inför projektet är det viktigt att ha rätt bygglov och tillstånd samt att välja rätt takmaterial. Under takbytet är valet av entreprenör, försäkringar och garantier avgörande för att undvika potentiella problem. Efter takbytet är regelbundet underhåll och dokutmentation viktigt för att bevara takets kvalitet över tid. Genom att vara väl förberedd och att hålla dessa aspekter i åtanke kan du säkerställa en smidig och framgångsrik takbytesprocess!