Takläggning i Stockholm

Takläggning i Stockholm av Benders Carisma

Takläggning i Stockholm

En av anledningarna att Swedala tak har expanderat är tack vare vår takläggning i Stockholm. Vi började våran verksamhet i Smedjebacken i Dalarna men efter bara några år så har vi expanderat och blivit den största aktören inom takläggning i Sverige. Idag är ett av våra absolut största län Stockholm vilket är ett kvitto på att våra värderingar och sättet vi jobbar på fungerar över hela Sverige. Vi har de absolut bästa takläggarna med flera års erfarenhet i branschen. Vi lägger idag över 800 tak i Sverige vilket gör oss till Sveriges största takläggningsfirma. Våra Takmästare i Stockholm har gjort att vårt företag har växt så mycket som det faktiskt gjort de senaste åren. Hör av dig om du behöver byta tak i Huddinge, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Vaxholm, Nykvarn, Märsta, Kista, Arlanda, Rosersberg, Steningehöjden, Åkersberga, Bålsta, Ekerö, Kungsängen, Bro, Stenhamra, Drottningholm, Tumba, Järna, Jakobsberg, Bromma, Skärholmen, Enskede, Saltsjöbaden, Älta, Fisksätra, Gustavsvik eller Gustavsberg.

Takläggare i Stockholm

Våra takläggare i Stockholm kunniga, erfarna och utför ett gediget arbete. Vi har byggt Swedala tak på våra sunda värderingar, så något du kan räkna med när du anlitar oss är att du alltid har en kontaktperson att vända dig till under projektet. När du kontaktar någon av våra Takmästare kan du förvänta dig en kunnig person som kan vägleda dig genom takläggningsprocessen. Det finns självklart inga köpkrav när du bokar ett hembesök med oss på Swedala tak.

Ni kan läsa mer på våran hemsida om takläggning i Stockholm.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.