Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Älvsjö

Hela Älvsjös takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Älvsjö

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Älvsjö med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Älvsjö genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Älvsjö arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Älvsjö?

Är det dags att byta tak på ditt hem i Älvsjö? Letar du efter ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag som kan förvandla din takbyten till en smidig och framgångsrik process? Med vår långa erfarenhet, kvalificerade arbetskraft och en passion för att leverera kvalitetstjänster har vi blivit det bästa valet för boende i Älvsjö när det gäller takläggning. Här är tre anledningar till varför du bör välja oss:

1. Erfarenhet ger trygghet

Swedala Tak har en gedigen erfarenhet av takläggningsprojekt i Älvsjö och andra närliggande områden. Vårt team av skickliga takläggare har utfört ett brett spektrum av projekt, från traditionella tegeltak till moderna plåttak. Med vårt omfattande kunnande kan vi erbjuda expertis och rådgivning som är skräddarsydd för just ditt hem och dess specifika krav.

2. Högkvalitativa material och arbete

När du väljer Swedala Tak kan du vara säker på att vi enbart använder hög-kvalitativa material för våra takprojekt. Vi förstår vikten av ett hållbart och påliltigt tak som kan stå emot de nordiska väderförhållandena. Vårt team arbetar noggrant och professionellt för att säkerställa att varje steg i processen genomförs med högsta standard. Vi kompromissar aldrig när det gäller kvalitet och strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar.

3. Skräddarsydda lösningar för ditt hem

Vi förstår att varje takläggningsprojekt är unikt och kräver en skräddarsydd lösning. Därför arbetar vi nära med dig för att förstå dina önskemål, behov och budget. Våra takmästre kommer att presentera dig för olika alternativ och guida dig genom processen för att säkerställa att du får det tak som passar bäst för ditt hem och din stil. Oavsett om det handlar om att välja rätt material, färg eller taktyp, kommer vi att vara där vid varje steg för att ge dig den bästa rådgivningen.

Med vår erfarenhet, dedikation till kvalitet och skräddarsydda lösningar kan vi förvandla ditt takbyte till en smidig och framgångsrik upplevelse. Låt oss ta hand om ditt tak och se till att det inte bara ser fantastiskt ut utan också är hållbart och pålitligt för åren som kommer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och få en kostnadsfri offert.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Något som blivit allt vanligare är tyvärr renodlade solcellsfirmor som kan solceller, men kanske inte alltid kan tak. Dåligt utförda installationer kan leda till att fukt letar sig in vilket minskar takets livslängd. Med gedigen erfarenhet av takbyte, undviker du sådana problem när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi långa garantier på både jobb och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en noggrann takkontroll för att bedöma ditt takbehov. Därefter får du en transperant offert med ett fast pris. Du vet exakt vad du kan förvänta dig utan några överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi involverar dig i processen från början till slut. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att skapa en plan som passar just dig. Vi har lång erfarenhet av takläggning och kan ge råd och vägledning för att uppnå det bästa resultatet.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vårt skickliga team av takläggare sätter igång med själva takläggningen efter att vi har planerat tillsammans. Vi använder material av hög kvalitet och moderna tekniker för att se till att taket blir tätt och hållbart. Vi lär av våra egna erfarenheter, av varandra och vi utbildar oss löpande för att kunna erbjuda den bästa kvaliteten.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

När takläggningen är klar utför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i bästa möjliga skick innan vi avslutar projektet.

Bra att tänka på när du ska byta tak

Ett takbyte är en betydande investering som påverkar både ditt hem och din ekonomi. För att säkerställa att processen går smidigt och att resultatet är tillfredsställande, är det viktigt att vara medveten om flera avgörande faktorer som rör bygglov, tillstånd, försäkringar och garantier.

Inför Takbytet: Planering och förberedelser

  1. 1. Bygglov och tillstånd: Innan du påbörjar ett takbyte, kontrollera om du behöver något formellt bygglov eller tillstånd från din kommun. Vissa takmaterial och förändringar kan kräva godkännande från myndigheterna. Att följa de rätta procedurerna hjälper dig att undvika potentiella problem längre fram.
  2. 2. Materialval och estetik: Välj noggrant vilket takmaterial som passar din budget, ditt hus arkitektur och dina preferenser. Detta beslut kommer att påverka både utseendet och hållbarheten på ditt tak över tid.

Under takbytet: Övervakning och kommunikation

  1. Val av entreprenör: Anlita en pålitlig och erfaren takläggningsentreprenör. Begär referenser och tidigare projekt för att säkerställa att du väljer en entreprenör med god ryktbarhet.
  2. Försäkringar och garantier: Kontrollera att både entreprenören och du själv är korrekt försäkrade under projektet. Dessutom, diskutera vilka garantier som gäller för arbetet och materialen. Detta ger dig trygghet om eventuella problem skulle uppstå efter takbytet. Swedala Tak arbetar självklart försäkrat men det kan vara bra att ha koll på vem som har vilket ansvar och vad din hemfrösäkring täcker!

Efter takbytet: Underhåll och uppföljning

  1. Inspektion och godkännande: Efter takbytet, genomför en noggrann inspektion tillsammans med din takmästare. Se till att allt arbete är korrekt utfört och uppfyller dina förväntningar.
  2. Dokumentation: Spara all dokumentation, inklusive kontrakt, fakturor och garantipapper. Detta är viktigt om du behöver påvisa utfört arbete eller om det uppstår framtida problem.
  3. Regelbundet underhåll: Ett nytt tak kräver fortfarande regelbundet underhåll för att hålla det i bästa skick. Rengör taket från löv, smuts och skräp och inspektera det regelbundet för att upptäcka eventuella skador i tid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara medveten om de olika stegen i processen för ett takbyte.  Genom att vara väl förberedd och att hålla dessa aspekter i åtanke kan du förvandla ditt takbyte till en framgångsrik och smidig upplevelse.

Vi installerar även solceller på tak!

Förutom vår expertis inom takläggning kan du också lita på Swedala Tak när det gäller installation av solceller på ditt tak, Vi erbjuder solcellinstallation både på nya och befintliga tak. Här är fem skäl till varför det är värt att installera solceller:

 

1) Sänk elkostnaderna med solceller: Genom att producera din egen energi kan du spara pengar på lång sikt.

 

2) Miljövänlig energiproduktion: Solceller är en ren och hållbar energikälla som bidrar till att minska koldioxidutsläpp och miljöpåverkan.

 

3) Tryggad energiförsörjning: Med solceller minskar du ditt beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot stigande elpriser.

 

4) Öka fastighetens värde: Solceller är en attraktiv och eftertraktad energilösning som kan höja värdet på din fastighet.

 

5) Statliga-bidrag och subventioner: Genom att installera solceller kan du dra nytta av olika eknonomiska incitament och subventioner som finns tillgängliga.

 

Boka ett kostnadsfritt hembesök i Älvsjö

Kontakta Swedala Tak idag och boka ett kostnadsfritt hembesök där vi genomför en takkontroll. Du får också mer information om våra takläggningstjänster och installation av solceller i Älvsjö. Vi hjälper dig gärna med ditt takbyte och installation av solceller.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype