Takläggning i Gävleborg

Takläggning av tegelpannor i Gävleborg

Takläggning i Gävleborg

Vår takläggning i Gävleborg tog fart under 2015 och har sedan dess varit ett av de ledande länen för Swedala tak. Vi lägger varje år ca 900 tak i hela Sverige och det är kul att se att Gävleborg tar upp en stor del av den kakan. Vi har gjort en enkel guide för dig som är intresserad av hur tak processen går till, du hittar den guiden här!

Takläggare i Gävle

Våra takläggare i Gävleborg har lång erfarenhet, de är proffsiga och pålitliga som du kan räkna med när du har frågor eller funderingar gällande ditt takbyte. Vi erbjuder våra kunder i området runt Gävle strålande priser, generösa garantier och en toppen service. Det är verkligen takläggarna i Gävleborg som gjort oss så pass framgångsrika i länet.

Du kan alltid ringa eller mejla in till vårt kontor om du har frågor eller funderingar. Du kan annars boka in en kostnadsfri takinspektion direkt här på hemsidan.

På bilden ovan så ligger det pannor från Benders.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.