Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Takläggning och solceller, din lokala takläggare i Gävleborg

Ett av de ledande länen för Swedala Tak

Vår takläggning i Gävleborg tog fart under 2015 och har sedan dess varit ett av de ledande länen för Swedala Tak. Nu erbjuder vi förutom takbyten också solcellsinstallationer, passa på att be om en offert på solceller när du ska byta ditt tak. Vi lägger varje år cirka 900 tak i hela Sverige och det är kul att se att Gävleborg tar upp en stor del av den kakan.

Vi hjälper dig gärna att byta tak och installera solceller om du bor i och omkring Bergby, Bollnäs, Gävle, Hedesunda, Hudiksvall, Ljusdal, Mehedeby, Ockelbo, Sandviken, Skutskär, Söderhamn, Valbo och Älvkarleby.

Vi har gjort en enkel guide för dig som är intresserad av att byta tak och hur takläggningsprocessen går till, du hittar den guiden här.

Magnus är vår Takmästare i Gävle.

Takläggare i Gävle

Våra takläggare i Gävleborg har lång erfarenhet, de är proffsiga och pålitliga så tveka inte att höra av dig om du har frågor eller funderingar gällande ditt takbyte. Vi erbjuder våra kunder i området runt Gävle strålande priser, generösa garantier och en toppenservice. Det är verkligen takläggarna i Gävleborg som gjort oss så pass framgångsrika i länet.

Du kan alltid ringa eller mejla in till vårt kontor om du har frågor eller funderingar. Du kan annars boka in en kostnadsfri takinspektion direkt här på hemsidan.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll