Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Är du vår nästa franchisetagare?

Vill du bli en del av ett starkt varumärke och en i gemenskapen i vårt härliga gäng av driftiga egenföretagare? Vi växer och ska bli ännu fler franchisetagare i hela Sverige. Vi har fortsatt stor efterfrågan från den heta tak- och solmarknaden. Ett takbyte är för de flesta en ”måste”-produkt och i kombination med solceller som driver på behovet av att byta sitt tak står vårt erbjudande starkt.

Tycker du precis som vi att takbyten och solcellsinstallation är spännande vill vi gärna lära känna dig lite bättre. Vi är ute på plats runtom i Sverige och träffas gärna på ett fysiskt informationsmöte. Du kanske hellre bokar in ett digitalt möte istället?  Fyll i en intresseanmälan nedan så ringer vi upp dig för ett kort inledande samtal.

takläggare som monterar tak

Vi hjälper dig bli framgångsrik!

Swedala Tak skapar förutsättningar för dig som lokal företagare att bli framgångsrik inom försäljning och produktion av takbyten samt solcellsinstallationer. Marknaden är fortsatt god och behovet av takbyten påverkas inte nämnvärt av omvärldsfaktorer – ett takbyte är ofta ett måste. Vi kombinerar takbytet med ett erbjudande om solcellsinstallation vilket ytterligare driver på behovet av ett nytt tak eftersom solanläggningen och taket har ungefär samma beräknad livslängd.

Genom franchisekonceptet får du fördelar som ett starkt varumärke, standardisering, kvalitetssäkring, coachning, stödsystem, centrala inköp, minskad administration, utbildning och gemenskap. Du levererar dina takbyten med god lönsamhet, bra kommunikation, ordning, reda, hög säkerhet och god arbetsmiljö.

Du finns nära takkunden, bygger ett personligt förtroende och får genom din leverans dem att rekommendera dig och oss vidare till nya kunder. Tillsammans med våra övriga franchisetagare verkar ni under ett gemensamt varumärke: Swedala Tak – Hela Sveriges Takmästare! Vårt koncept bygger på din långsiktiga framgång och vår drivkraft är att se dig uppnå dina mål. Vad drömmer du om?

Tre skäl att bli franchisetagare

Förutom system, struktur och utbildning får du som franchisetagare också andra fördelar. Du är aldrig ensam trots att du driver ditt eget bolag. Eftersom franchisetagarna har egna distrikt är ni inte konkurrenter utan kan samarbeta som kollegor och utbyta erfarenheter med varandra. Vi har en stark sammanhållning och gemenskap bland våra befintliga nöjda franchisetagare.

Förbokad lista
Våra nöjda befintliga franchisetagare
Förbokad lista
Starkt koncept och varumärke gör det enklare att komma igång
Förbokad lista
Sammanhållning och gemenskap
Citatikon

Man är ju inte ensamföretagare. Det känns bra att ha många kollegor och servicekontoret, det finns alltid någon att prata med om jobbet. Det är också skönt att det finns färdigt system med avtal, arbetsmiljöplaner, monteringsanvisningar och annat som behövs för att göra ett lyckat arbete.

Petteri Pöllänen

Takmästare i Borås – Mölnlycke

Om vi har frågor är det bara att ringa, man känner sig inte ensam. Det är också jätteskönt att de hjälper till med ekonomi och fakturering och har koll på alla nya material och om det händer något inom juridiken. Det gör att vi kan fokusera på att sälja och producera tak.

Sebastian Bergsten och Anton Henriksson

Takmästare i norra Dalarna samt Borlänge, Säter och Hedemora

Ansök om att bli franchisetagare