Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Takbyten och solceller i Dalarna

Takläggare från Swedala Tak lägger ett nytt tak

Gediget takhantverk från Dalarna

Vår vision från första början var att bli det absolut största företaget som jobbar med takläggning och solcellssinstallation i Dalarna. Vår vision har blivit verklighet då vi inte bara är det största företaget inom takläggning i Dalarna utan även i hela Sverige. Vi har expanderat för varje år i branschen men vi har trots det alltid fokuserat på att behålla det gedigna hantverket som kommer från Dalarna. För vi är helt säkra på att expansionen kommer från det väl utförda arbete våra takläggare har gjort.

Idag gör vi takbyten och solmontage i hela Dalarna, till exempel i Borlänge, Hedemora, Säter, Avesta, Falun, Ludvika, Smedjebacken, Mora, Leksand, Orsa, Rättvik och Malung.

Takbyte under vintern i Falun

Lägga tak – så går processen till vid ett takbyte

Vi på Swedala tak strävar efter att göra processen med ditt takbyte så smärtfri och enkel som möjligt. Våra utbildade säljare kommer vägleda dig genom hela processen så vi kan uppnå dina krav och önskemål när du vill byta tak och installare solpaneler. Vi har som regel att vi alltid lämnar offert på plats men du som kund har absolut inga köpkrav vid något av våra gratis hembesök.

Boka hembesök

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri kontroll av ditt tak innan offert.
Självklart helt utan köpkrav. Fyll i dina uppgifter så hör vi av oss
inom kort. Det går också bra att nå oss på telefon 020–270 300.
Boka gratis hembesök
Arrow Icon
Alltid offert med fast pris
Kostnadsfri takkontroll innan offert
Alltid höga krav på kvalitet och kontroll