Takläggning i Dalarna

Takläggning i Dalarna med tegelpannor

Takläggning i Dalarna

Vår vision från första början var att bli det absolut största företaget som jobbar med takläggning i Dalarna. Vår vision har blivit verklighet då vi inte bara är största företaget inom takläggning i Dalarna utan även i hela Sverige. Vi har expanderat för varje år i branschen men vi har trots det alltid fokuserat på att behållit det gedigna hantverket som kommer från Dalarna. För vi är helt säkra på att expansionen kommer från det väl utförda arbete våra takläggare har gjort. Idag gör vi takbyten i hela Dalarna, till exempel i Borlänge, Hedemora, Säter, Insjön, Falun, Ludvika, Smedjebacken, Mora, Leksand, Orsa, Rättvik och Malung.

Lägga om tak – processen

Vi på Swedala tak strävar efter att göra processen av takläggningen så smärtfri och enkel som möjligt. Våra utbildade säljare kommer vägleda dig genom hela processen så vi kan uppnå dina krav och önskemål. Vi har som regel att vi alltid lämnar offert på plats men du som kund har absolut inga köpkrav vid något av våra gratis hembesök.

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.