Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Leksand

Boka hembesök - få fast pris

Anlita dalaföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Leksand

Såhär går ett takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Leksand med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Våra Takmästare med ansvar för Leksand genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne. Självklart kostnadsfritt och utan krav på fortsättning. Jämför oss gärna med andra!

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Leksand arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet. Självklart dokumenteras arbetet löpande.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak. Vi ger långa garantier på både arbete och material.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak i Leksand?

När det kommer till takläggare i Leksand är Swedala Tak kanske ditt tryggaste val. Företaget kommer ursprungligen från Dalarna och vi är störst i Sverige på takläggning. Du kan lita på att alla våra takläggare har lång erfarenhet och hög kompetens. Vi följer en beprövad process för att byta ut ditt tak.

Swedala Tak lägger närmare 1 000 tak varje år och vår främsta prioritet är nöjda kunder. Våra duktiga takläggare har fått fantastiska recensioner på t.ex. Reco!

Vi monterar även solceller

Swedala Tak är inte bara takläggare, vi är även det självklara valet som solcellsinstallatör. Med vår omfattande kunskap och expertis kan vi installera solpaneler på både nya och äldre tak, vilket ger dig möjlighet att maximera din solenergiproduktion oavsett taktyp.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfritt hembesök med takkontroll

Vi börjar med en grundlig takkontroll. Våra erfarna takexperter kommer till din fastighet i Leksand och undersöker takets skick noggrant.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris och tydliga villkor

Efter vår takkontroll får du en transparent offert med ett fast pris. Vi värdesätter din trygghet och vill att du ska ha full insyn i kostnaderna. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader.

Bild på symbol steg nummer 3

Planeringsdags

Vi sätter stor vikt vid att samarbeta med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att kunna skapa en taklösning som passar just dig. Vi är här för att ge dig råd och vägledning, och tillsammans skapar vi en plan för att just du ska få Leksands snyggaste tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Takbytet

När planeringen är klar inleder vi själva takläggningen. Vårt team av skickliga takläggare arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt nya tak blir perfekt. Vi använder bara högkvalitativa material och beprövade metoder för att garantera ett resultat som håller över tid. Vi prioriterar alltid säkerheten och ser till att alla våra arbetsplatser i uppfyller högsta standard.

Bild på symbol steg nummer 5

Besiktning och garantier

När takläggningen är klar genomför vi en avslutande besiktning för att försäkre oss om att allt är i toppskick . Din trygghet är vår främsta prioritet.

Installera solceller på ditt nya tak, eller ditt gamla tak

Swedala Tak är inte bara takläggare, vi är även det självklara valet som solcellsinstallatör. Med vår omfattande kunskap och expertis kan vi installera solpaneler på både nya och äldre tak, vilket ger dig möjlighet att maximera din solenergiproduktion oavsett taktyp. Allt fler i Leksand har på senare år valt att komplettera sitt takbyte med solcellsanläggningar för att få ner elräkningen och t.ex. kunna ladda elbil. Fråga oss gärna om solpaneler så berättar vi mer!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

benders-logotype
wurth-logotype
XL-Bygg-Logotype
Beijer byggmaterial
bolist-logotype
Voky
Senergia