Om oss2018-07-26T06:07:19+00:00

Om oss

Om oss på Swedala tak

Våran resa på Swedala tak

Swedala tak grundades 2010 av Henrik Camitz och har sedan sin start fokuserat på att leverera högkvalitativa takbyten till privatpersoner runt om i Sverige. Företaget startade i Dalarna men har efter bara några år expanderat till större delar av Sverige. Dalarna har i generationer levererat gediget hantverk och den trenden ville Henrik Camitz fortsätta med.

Vi arbetar med helhetslösningar vilket betyder att vi tar hela ansvaret för takbytet. Våra högkvalitativa leverantörer levererar våra tegelpannor, plåttak, stuprör och allt däremellan. Vi har genom hårt arbete och en stark vision blivit Sveriges största inom takläggning vilket vi är oerhört stolta över.

Kundrecension

Jättebra upplevelse, underbara killar som var här och bytte taket, väldigt lyhörda för våra önskemål och gjorde ett jättebra jobb ! Sammanlagt ett mycket bra bemötande och fick oss att känna oss betydelsefulla !

– Rikard H

Nöjda kunder!

Swedala Tak AB | Kontor

Mejla ossLäs mer

Benders - Swedala tak - Leverantör Logotyp
Bolist - Swedala tak - leverantör logotyp
Ab Karl Hedin - Swedala tak - Leverantör
Pannja Leverantör - Swedala Tak
Wurth Logga
Beijer - Leverantör - Swedala Tak

Henrik Camitz VD

Henrik Camitz är 38 år och har sedan starten varit VD för Swedala tak. Under sin pappaledighet såg Henrik ett stort behov inom byggbranschen då han märkte hur privatpersoner var livrädda för allt som har med byggbranschen att göra. Han märkte hur de flesta byggföretag han varit i kontakt med saknade sunda värderingar och hade dåliga kundrelationer. Det här startade ett intresse för Henrik och han började genast spana på idéer och hitta lösningar till problemen. Henrik har från starten arbetat med arbetsmiljön, grundvärderingar och kundrelationer. Det är dessa principer som gjort Swedala tak till Sveriges största inom takläggning. Framtiden ser Henrik ljust på och ser att företaget är på väg in i nästa segment av expansionen.

Henrik Camitz VD

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav och få offert direkt på plats.