Om oss2019-08-07T09:45:21+00:00

Om oss

Om oss på Swedala tak

Våran resa på Swedala tak

Swedala tak grundades 2010 av Henrik Camitz och har sedan sin start fokuserat på att leverera högkvalitativa takbyten till privatpersoner runt om i Sverige. Företaget startade i Dalarna men har efter bara några år expanderat till större delar av Sverige. Dalarna har i generationer levererat gediget hantverk och den trenden ville Henrik Camitz fortsätta med.

Vi arbetar med helhetslösningar vilket betyder att vi tar hela ansvaret för takbytet. Våra högkvalitativa leverantörer levererar våra tegelpannor, plåttak, stuprör och allt däremellan. Vi har genom hårt arbete och en stark vision blivit Sveriges största inom takläggning vilket vi är oerhört stolta över.

Kundrecension

Jättebra upplevelse, underbara killar som var här och bytte taket, väldigt lyhörda för våra önskemål och gjorde ett jättebra jobb ! Sammanlagt ett mycket bra bemötande och fick oss att känna oss betydelsefulla !

– Rikard H

Nöjda kunder!

Swedala Tak AB | Kontor

Mejla ossLäs mer

Benders - Swedala tak - Leverantör Logotyp
Bolist - Swedala tak - leverantör logotyp
Ab Karl Hedin - Swedala tak - Leverantör
Pannja Leverantör - Swedala Tak
Wurth Logga
Beijer - Leverantör - Swedala Tak

Teresa Bergkvist, VD Swedala Tak

Teresa Bergkvist arbetar idag som regionchef på Svenskt Näringsliv i Dalarna. Hon har gedigen erfarenhet från byggbranschen, bland annat genom sina uppdrag på Sveriges Byggindustrier och Stiftelsen Byggutveckling Star. Teresa tillträder som VD för Swedala Tak Försäljning AB den 3:e april 2019.

– Vi är mycket glada över att kunna hälsa Teresa välkommen till Swedala Tak. Hon har en bred erfarenhet inom ekonomi, marknad och ledarskap, hon är hemma i byggbranschen och hon har en energi som passar för den tillväxtresa som Swedala Tak är inne i. Hon är precis den VD som vi letat efter, säger Hans Johansson, styrelseordförande i Swedala Tak.

Läs mer om Teresa

Teresa Bergkvist ny VD för Swedala Tak

BOKA HEMBESÖK

Boka ett kostnadsfritt hembesök helt utan köpkrav och få offert direkt på plats.