Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Ludvika

Din Lokala Takläggare

Anlita företaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Falun

Såhär går ett takbyte med Swedala Tak till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Ludvika med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare Martin med ansvar för Ludvika genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Ludvika arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak i Ludvika?

Dags för takbyte? Vi är en stor och pålitlig takläggare som finns i hela Dalarna och erbjuder en smidig och professionell kvalitetsprocess för att ge dig det perfekta taket till ett fast pris.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri takkontroll och komma igång med ditt takprojekt i Ludvika med omnejd. För vår del spelar det ingen roll om det är ett fritidshus eller permanentboende – vi är vana vid alla taktyper och samarbetar bara med Sveriges ledande varumärken inom material.

Vi installerar även solceller

Maximera din produktion av miljövänlig solenergi med Swedala Tak som din pålitliga partner för solcellsinstallationer. Vi är specialister på att installera solpaneler både på nya och äldre tak, vilket gör oss till det självklara valet för ditt projekt.

Med vår expertis och erfarenhet garanterar vi en smidig och effektiv installation som är anpassad efter dina unika behov och takförhållanden. Vårt fokus ligger alltid på att leverera högkvalitativa lösningar som inte bara minskar din energikostnad, utan också bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.

Bild på symbol steg nummer 1

Gratis takkontroll

Vi börjar med en noggrann takkontroll för att bedöma takets skick och dina behov . Våra erfarna takmästare genomför kostnadsfria takkontroller för att ger dig förslag på den bästa taklösningen för dina behov.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Efter vår takkontroll får du en offert till ett fast pris. Alla kostnader är specificerade så du ser vad du betalar för och kan vara trygg i att kostnaden inte kommer att ändras i efterhand.

Bild på symbol steg nummer 3

Planeringsfasen

Vi planerar tillsammans för att säkerställa att vi uppfyller dina önskemål och behov. För oss är det viktigt att skapa en skräddarsydd lösning som passar just ditt hus och din smak. Självklart följer vi alla relevanta säkerhetsföreskrifter.

Bild på symbol steg nummer 4

Snabb och effektiv takläggning med beprövade processer

När planeringen är klar inleds själva takläggningen. Vi är skickliga takläggare, med lång erfarenhet av olika taktyper och material. Vi garanterar att arbetet utförs nogrant och med hög kvalitet för att ge dig ett snyggt tak som håller i många år.

Bild på symbol steg nummer 5

Besiktning och dokumentation

Efter att taket är klart genomför vi en avslutande besiktning utifrån våra högt ställda kvalitetskriterier. Vi är stolta över det arbete vi utför och strävar alltid efter att leverera den bästa kvaliten och servicen till alla våra kunder i södra Dalarna.

Installera solceller på ditt nya tak, eller ditt gamla tak

Efter många år i branschen har vi upptäckt en sak: takläggare kan efter lite utbildning installera solceller på ett bra sätt, men det omvända är inte alltid sant! Som takläggare har vi nämligen expertkompetens på just tak, och kan installera solpaneler utan att förstöra yt- eller tätskikt, och utan att riskera bärigheten i konstruktionen.

Kontakta oss om du vill veta mer!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

bolist-logotype
Beijer byggmaterial
benders-logotype
XL-Bygg-Logotype
wurth-logotype
Senergia
Voky