Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Smedjebacken

Södra Dalarnas Takläggare

Anlita dalaföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Smedjebacken

Såhär gör vi ditt takbyte

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Smedjebacken. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Smedjebacken genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Smedjebacken arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak i Smedjebacken?

Välj Swedala Tak som din pålitliga takläggare i Smedjebacken/Södra Dalarna och få en professionell, pålitlig och prisvärd takläggning. Med över tolv års erfarenhet från branschen vågar vi påstå att vi har vad som krävs för att byta även de mest utmanande tak.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak och skapa en snygg, trygg och bekväm boendemiljö för dig och din familj. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och offert utan förbindelser.

Vi monterar även solceller

Visste du att Swedala Tak också är en pålitlig partner för solcellsinstallationer? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både nya och gamla tak, så att du kan dra nytta av ren och förnybar energi. Vårt erfarna team av takläggare, montörer och installatörer garanterar en smidig och effektiv installation, anpassad efter dina behov. Med Swedala Tak får du inte bara en högkvalitativ installation, utan även långsiktig hållbarhet och kostnadsbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och låt oss ta hand om din solcellsinstallation!

Bild på symbol steg nummer 1

Gratis takbesiktning och fast prisoffert

Vi erbjuder alltid ett hembesök med en kostnadsfri takbesiktning för att utvärdera takets skick och ge dig en offert med ett fast pris. På det här sättet kan du få en tydlig uppfattning om kostnaderna innan vi påbörjar arbetet, och du slipper obehagliga överraskningar.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Vi involverar dig i processen och utifrån takets förutsättningar planerar vi takbytet tillsammans och ser till att dina önskemål tillgodoses.

Bild på symbol steg nummer 3

Takbytet genomförs av våra professionella takläggare

När planeringen är klar är det dags att påbörja själva takbytet, Våra erfarna takläggare utför arbetet med hög kompetens och noggrannhet för att säkerställa ett snyggt och hållbart tak. Vi följer svensk byggstandard och -normer, och sätter säkerheten främst.

Bild på symbol steg nummer 4

Takbesiktning och slutkontroll

Efter avslutat takbyte genomför vi en noggrann takbesiktning och slutkontroll för att försäkra oss om att allt har utförts korrekt och att ert taket är i optimalt skick. Vi strävar efter att du som kund ska vara helt nöjd med resultatet.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky
Senergia

Installera solceller på ert tak och börja spara pengar!

Swedala Tak är inte bara experter på takläggning, vi är också specialister på installation av solceller på ditt tak i Smedjebacken. Här är fyra skäl till varför det är fördelaktigt att installera solceller:

Bild på symbol steg nummer 1

Minska energikostnaderna

Genom att installera solceller kan du producera din egen förnybara el och minska dina elkostnader på lång sikt.

Bild på symbol steg nummer 2

Miljövänligt val

Solenergi är en ren och förnybar energikälla som inte bidrar till koldioxidutsläpp och andra negativa miljöeffekter. Genom att installera solceller bidrar du till en mer hållbar framtid.

Bild på symbol steg nummer 3

Höj fastighetsvärdet

Solceller kan öka värdet på din fastighet genom att erbjuda en attraktiv och hållbar energilösning som är i linje med framtidens krav. Detta kan vara en fördel om du i framtiden planerar att sälja eller hyra ut din fastighet.

Bild på symbol steg nummer 4

Slipp obehagliga överraskningar

De senaste årens elpriser har chockat många husägare vintertid. Med solceller kan ni med ett bra avtal med ert elbolag till exempel sälja mycket el på sommaren, och spara den potten för att jämna ut elräkningen över vintern.

Boka hembesök
Arrow Icon