Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Avesta

Södra Dalarnas Takläggare

Anlita dalaföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Avesta

Såhär gör vi ditt takbyte

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Avesta. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Avesta genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Avesta arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak i Avesta?

Välj Swedala Tak som din pålitliga takläggare i Avesta/Södra Dalarna och få en professionell, pålitlig och prisvärd takläggning. Med över tolv års erfarenhet från branschen vågar vi påstå att vi har vad som krävs för att byta även de mest utmanande tak.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak och skapa en snygg, trygg och bekväm boendemiljö för dig och din familj. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och offert utan förbindelser.

Vi monterar även solceller

Visste du att Swedala Tak också är en pålitlig partner för solcellsinstallationer? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både nya och gamla tak, så att du kan dra nytta av ren och förnybar energi. Vårt erfarna team av takläggare, montörer och installatörer garanterar en smidig och effektiv installation, anpassad efter dina behov. Med Swedala Tak får du inte bara en högkvalitativ installation, utan även långsiktig hållbarhet och kostnadsbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och låt oss ta hand om din solcellsinstallation!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll

Vi erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att få en grundlig översikt över ditt taks skick.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Efter vår takkontroll får du en transparent offert med ett fast pris. Vi värdesätter ärlighet och vill att du ska ha full insyn i kostnaderna. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan dolda avgifter, så att du kan känna dig trygg med att du får valuta för pengarna.

Bild på symbol steg nummer 3

Planering av ditt takbyte

Vi ser samarbetet med dig som kund som en viktig del av processen. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och behov för att kunna skapa en individduell taklösning som passar just dig.

Bild på symbol steg nummer 4

Takläggning/takbyte

När vi har kommit överens om planen inleder vi själva takläggningen. Våra skickliga takläggare utför arbetet efter standardiserade modeller och följer gällande föreskrifter för att säkerställa kvalitet och ett tryggt och säkert resultat.

Bild på symbol steg nummer 5

Besiktning

När takläggningen är klar genomför vi en avslutande besiktning för att säkerställa att allt är i toppskick. Vi är stolta över det jobb vi utför och vi strävar alltid efter att leverera det bästa resultatet. Vi mäter löpande vår kundnöjdhet och vill säkerställa att du är trygg med våra tjänster från första stund.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
bolist-logotype
benders-logotype
XL-Bygg-Logotype
wurth-logotype
Voky
Senergia

Installera solceller på ert tak och börja spara pengar!

Swedala Tak är inte bara experter på takläggning, vi är också specialister på installation av solceller på ditt tak i Avesta. Här är fyra skäl till varför det är fördelaktigt att installera solceller:

Bild på symbol steg nummer 1

Sänk elräkningen

Närproducerad el från solceller minskar dina elkostnader på lång sikt.

Bild på symbol steg nummer 2

Miljövänligt

Solenergi är en ren och förnybar energikälla som inte bidrar till koldioxidutsläpp när elen produceras. Genom att installera solceller bidrar du till en mer hållbar framtid.

Bild på symbol steg nummer 3

Höj ditt fastighetsvärde

Solceller kan öka värdet på din fastighet i och med att framtida köpare föredrar smarta ellösningar. Detta kan vara en fördel om du i framtiden planerar att sälja eller hyra ut din fastighet.

Bild på symbol steg nummer 4

Slipp obehagliga överraskningar

Slipp de värsta prischockerna när vintern kommer genom att kvitta delar av elräkningen mot vad du producerar på sommaren.

Boka hembesök
Arrow Icon