Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Falun

Hus i Falun med nytt tak

Vi utgår från Ingarvet

Anlita faluföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Falun

Såhär gör vi ditt takbyte

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Falu kommun. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Falun genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Falun arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak i Falun?

Välj Swedala Tak som din pålitliga takläggare i Falun och få en professionell, pålitlig och prisvärd takläggning. Med över tolv års erfarenhet från branschen vågar vi påstå att vi har vad som krävs för att byta även de mest utmanande tak.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak och skapa en snygg, trygg och bekväm boendemiljö för dig och din familj. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri konsultation och offert.

Vi monterar även solceller

Visste du att Swedala Tak också är en pålitlig partner för solcellsinstallationer? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både nya och gamla tak, så att du kan dra nytta av ren och förnybar energi. Vårt erfarna team av takläggare, montörer och installatörer garanterar en smidig och effektiv installation, anpassad efter dina behov. Med Swedala Tak får du inte bara en högkvalitativ installation, utan även långsiktig hållbarhet och kostnadbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och välj oss för din solcellsinstallation!

Bild på symbol steg nummer 1

Gratis takkontroll

Först genomför vi en noggrann takkontroll. Våra erfarna takexperter undersöker takets skick noggrant för att identifiera eventuella problemområden. Vi ser till att inget lämnas åt slumpen och att varje detalj beaktas för att ge dig den bästa lösningen för ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Efter vår noggranna takkontroll får du en detaljerad och transparent offert med ett fast pris. Vi vill att du ska känna dig trygg och säker i hela processen, och därför strävar vi efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader. Vi lägger stor vikt vid att leverera högkvalitativa material och arbete till överkomliga priser.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När vi får grönt ljus från dig inleder vi själva takläggningen. Vårt team av skickliga takläggare arbetar effektivt och noggrant för att se till att ditt nya tak blir perfekt. Vi är stolta över vårt yrkeskunnande och använder endast material av högsta kvalitet för att garantera ett resultat som kommer att stå sig över tid.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

Efter att takläggningen är klar genomför vi en avslutande takkontroll för att säkerställa att allt är i toppskick. Vi strävar efter att uppnå, perfektion och att överträffa dina förväntningar. Med Swedala Tak kan du vara säker på att ditt tak är i säkra händer.

Installera solceller på ditt nya tak, eller ditt gamla tak

Swedala Tak är en pålitlig partner för solcellsinstallationer . Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för både nya och gamla tak, så att du kan dra nytta av ren och förnybar energi. Vårt erfarna team garanterar en smidig och effektiv installation, anpassad efter dina behov. Med Swedala Tak får du inte bara en högkvalitativ installation, utan även långsiktig hållbarhet och kostnadbesparingar. Ta steget mot en grönare framtid och välj oss för din solcellsinstallation!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Senergia
Voky