Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Norrtälje

Hela Norrtäljes takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Norrtälje

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Norrtälje med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Norrtälje genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Norrtälje arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4/5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Norrtälje?

När det är dags att genomföra ett takbyte i Norrtälje, är det viktigt att välja ett pålitligt och erfaret takläggningsföretag som kan garantera hög kvalitet och professionell service. Swedala Tak står som det självklara valet för dig som vill ha ett smidigt och bra takbyte. Här är tre starka skäl till varför vi är det bästa alternativet i Norrtälje:

1. Lokal förståelse och expertis i Norrtälje

När det kommer till att byta tak i Norrtälje är det viktigt att välja ett takläggningsföretag som inte bara har expertisen inom sitt område utan även förstår de specifika behoven och utmaningarna i regionen. Swedala Tak är din lokala partner med en djup förankring i Norrtälje. Vårt dedikerade team av experter har framgångsrikt genomfört otaliga takprojekt i området och besitter en unik förståelse för Norrtäljes varierande väderförhållanden, olika byggnadsstilar och arkitektoniska krav. Genom att välja Swedala Tak får du inte bara en pålitlig taklösning, utan även en som är anpassad till Norrtäljes distinkta estetik.

2. Kvalitet, innovation och hållbarhet

Swedala Tak står för kvalitet och innovation i varje takprojekt. Vi använder endast de mest pålitliga och högkvalitativa materialen, samarbetar med erkända varumärken och leverantörer för att säkerställa en hållbar och långvarig taklösning. Genom att vara i framkant av de senaste teknikerna och trenderna inom takläggning erbjuder vi moderna lösningar som kan möta och överträffa dina förväntningar. Vi är inte bara experter på traditionella tak, utan har även specialkompetens inom installation av solceller. Vårt fokus ligger på att skapa tak som inte bara står emot tidens prövningar utan också möter de specifika utmaningarna med väder och vind i Norrtälje.

3. Personligt samarbete och kundvård

Hos Swedala Tak tror vi på att varje projekt är unikt och varje kund förtjänar en personlig upplevelse. När du väljer oss som din takpartner får du en dedikerad takmästare som kommer att arbeta nära dig genom hela processen. Vi lyssnar på dina önskemål, tar hänsyn till dina behov och skapar en skräddarsydd lösning som passar din vision och budget. Din personliga takmästare är alltid tillgänglig för att besvara dina frågor och erbjuda professionell rådgivning, från materialval till design och installation. Vi är med dig varje steg på vägen för att säkerställa att ditt takbyte blir en smidig och framgångsrik upplevelse.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak! Oavsett om du behöver byta tak på ditt hem i Norrtälje eller installera solceller för att göra det mer energieffektivt, är Swedala Tak det självklara valet för att få högkvalitativt arbete och en personlig, professionell service. Med vår lokal förankring, fokus på kvalitet och innovation samt dedikation till personlig kundvård kan du lita på oss för att leverera en taklösning som inte bara uppfyller utan överträffar dina förväntningar.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi inleder processen med en kostnadsfri takkontroll för att utvärdera takets skick och ge dig en offert med fast pris. På detta sätt får du full transparens kring kostnaderna innan vi påbörjar arbetet.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi engagerar dig aktivt i planeringsfasen för att säkerställa att dina specifika behov och önskemål beaktas i takläggningsplanen.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Efter planeringen tar vi hand om takläggningen med professionell expertis och precision för att säkerställa ett hållbart och estetiskt tilltalande resultat.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Avslutningsvis genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll efter takläggningen för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Denna noggranna process ger dig också tillgång till våra omfattande långa garantier. Vi strävar alltid efter att inte bara uppfylla utan överträffa dina förväntningar, vilket inkluderar långsiktig trygghet för ditt tak.

Bra att tänka på inför, under och efter ett takbyte

Att byta tak är en betydande investering och en viktig del av husets långsiktiga hållbarhet. För att säkerställa ett smidigt projekt och undvika potentiella problem är det avgörande att ha koll på flera viktiga aspekter både före, under och efter takbytet.

Bygglov och tillstånd – planera i förväg

För att undvika överraskningar är det viktigt att undersöka om du behöver bygglov eller andra tillstånd innan takbytet påbörjas. Några viktiga punkter att tänka på:

 • Lokala bestämmelser: Kontakta din lokala bygg- eller planeringsavdelning för att få information om specifika krav och regler i ditt område.
 • Historiska områden: Om ditt hus ligger nära historiska områden kan särskilda riktlinjer gälla.
 • Arkitektonisk överensstämmelse: Säkerställ att det valda takmaterialet harmoniserar med husets arkitektur och områdets estetik. Att välja ett takmaterial som inte passar in kan göra det svårare att få bygglov.

Försäkringsskydd – se till att du är skyddad

Under och efter takbytet är försäkringsskydd av yttersta vikt. Här är vad du bör tänka på:

 • Anlita certifierade takläggare: För att minimera riskerna, anlita professionella takläggare som är försäkrade och certifierade.
 • Kontrollera hemförsäkringen: Dubbelkolla din hemförsäkring för att säkerställa att takbytet täcks och för att känna till villkoren.
 • Fråga om garantier: Se till att takentreprenören erbjuder garantier både för arbetskraft och material.

Efter takbytet – underhåll och garantier

När takbytet är avslutat finns det fortfarande flera viktiga steg att ta för att säkerställa långsiktig hållbarhet:

 • Regelbundet underhåll: Oavsett takmaterial är regelbundet underhåll avgörande. Rengör och utför nödvändiga reparationer när det behövs.
 • Följ upp garantier: Om problem uppstår under garantiperioden, kontakta takentreprenören för att åtgärda dem och se till att du har dokumentation för garantier och avtal.
 • Fukt och ventilation: Se till att ditt tak har tillräcklig ventilation för att förhindra fuktproblem.

Att byta tak är en stor investering och en viktig del av ditt husunderhåll. Genom att vara uppmärksam på bygglov, försäkringar, garantier och underhåll kan du minimera risker och skapa en tryggare och mer hållbar taklösning.

Vi installerar även solceller på tak!

Förutom vår expertis inom takläggning kan du också lita på Swedala Tak när det gäller installation av solceller på ditt tak. När det gäller takläggning och solcellinstallation i Norrtälje, är Swedala Tak ditt pålitliga val. Vi erbjuder expertis inom takläggning och specialiserar oss även på installation av solceller på både nya och befintliga tak. Här är fem skäl till varför det är fördelaktigt att investera i solceller:

 1. 1. Sänk elkostnaderna med solceller: Genom att generera din egen energi kan du långsiktigt minska dina elkostnader och öka ekonomin i ditt hushåll.
 2. 2. Miljövänlig energiproduktion: Solceller representerar en ren och hållbar energikälla som aktivt bidrar till att minska koldioxidutsläpp och miljöpåverkan, vilket stärker ditt hållbarhetsbidrag.
 3. 3. Tryggad energiförsörjning: Med solceller minskar du din beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot framtida stigningar i elpriser, vilket ger dig en stabil och tryggad energiförsörjning.
 4. 4. Öka fastighetens värde: Solceller utgör en attraktiv och eftertraktad energilösning som inte bara är ekonomiskt fördelaktig utan även kan öka värdet på din fastighet, vilket är en investering i både hållbarhet och ekonomi.
 5. 5. Statliga bidrag och subventioner: Genom att installera solceller kan du dra nytta av olika ekonomiska incitament och subventioner som är tillgängliga, vilket gör det ännu mer kostnadseffektivt och lockande att investera i solenergi.

 

För att komma igång med ditt takprojekt eller solcellinstallation, kontakta Swedala Tak för ett kostnadsfritt hembesök i Norrtälje. Vi genomför en noggrann takkontroll och ger dig även utförlig information om våra takläggningstjänster och solcellinstallationer. Oavsett om du överväger att byta tak eller investera i solenergi, är vi här för att hjälpa och guida dig genom hela processen.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype