Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Enköping

Nylagt tak på en villa i Enköping.

Hela Upplands takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Enköping

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Enköping med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Enköping genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Enköping arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för att byta ditt tak i Enköping?

Swedala Tak är ett tryggt val när det kommer till takläggning i Enköping. Swedala Tak är störst i Sverige på takläggning. Det finns flera fördelar med att anlita oss för ditt takprojekt. Med vår expertis och erfarenhet kan vi erbjuda en högkvalitativ takläggning som håller i många år framöver.

Vårt team av kunniga takläggare har gedigen kunskap inom branschen och använder sig av högkvalitativa material och moderna tekniker. Vi ser till att taket blir korrekt isolerat och tätt för att skydda ditt hem från väder och vind. Med Swedala Tak kan du känna dig trygg med att  takläggningen utförs på ett professionellt sätt, med fokus på både kvalitet och hållbarhet.

Vi strävar efter att erbjuda en smidig och transparent process för våra kunder. Vi lyssnar noga på dina önskemål och behov för att skapa en skräddarsydd lösning som passar just dig. Vårt mål är att leverera en takläggning i Enköping som överträffar dina förväntningar.

Vi kan också installera solceller på ditt tak

En av fördelarna med att välja Swedala Tak är att vi är specialiserade på att installera solceller på både nya och gamla tak. Genom att integrera solceller i ditt tak kan du producera egen förnybar energi och minska din energiförbrukning. Detta kan leda till betydande besparingar på lång sikt och bidra till en mer hållbar livsstil:

1. Boka kostnadsfri takkontroll och få en offert till fast pris

2. Tillsammans med dig  planerar vi takläggningen

3. Takläggningen genomförs

4. Vi besiktar taket och utför en slutkontroll

Genom att välja Swedala Tak som takläggare i Enköping får du tillgång till vår expertis, erfarenhet och hållbara lösningar. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt hembesök där du får en offert för ditt takprojekt.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar med en noggrann takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Därefter får du en transparent offert med ett fast pris, så att du kan planera din budget utan oro.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att planera takläggningen enligt dina önskemål och behov. Vi tar hänsyn till både estetik och funktionalitet för att säkerställa ett optimalt resultat.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar inleder vi själva takbytet. Vi är noggranna och har processer för att ge dig ett hållbart och snyggt tak som skyddar ditt hem i många år framöver.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering när jobbet är klart

Efter avslutad takläggning utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning och att taket uppfyller våra höga standarder.

Vi installerar även solceller på tak i Enköping

Du minskar dina elkostnader: Solceller ger dig möjlighet att producera din egen el och minska dina energikostnader på lång sikt.

 

Miljövänlig energi: Genom att använda solceller bidrar du till en renare och mer hållbar miljö genom att minska ditt koldioxidavtryck.

 

Du ökar fastighetens värde: Installation av solceller kan öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv för potentiella köpare i framtiden.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

bolist-logotype
Beijer byggmaterial
wurth-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
Voky
Senergia