Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Tierp

Ett pågående takbyte i Tierp

Hela Upplands takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Tierp

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Tierp med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Tierp genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Tierp arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Tierp?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Tierp. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Och glöm inte, vi är även experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Med Swedala Tak får du både en pålitlig takläggare och en expert på solceller till tak. Kontakta oss idag för att diskutera dina tak- och solcellsbehov.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar med en noggrann takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Därefter får du en transparent offert med ett fast pris, så att du kan planera din budget utan oro.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att planera takläggningen enligt dina önskemål och behov. Vi tar hänsyn till både estetik och funktionalitet för att säkerställa ett optimalt resultat.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar inleder vi själva takbytet. Vi är noggranna och har processer för att ge dig ett hållbart och snyggt tak som skyddar ditt hem i många år framöver.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering efter jobbet är klart

Efter avslutad takläggning utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i ordning och uppfyller våra höga standarder.

Vi installerar även solceller på tak!

  • Du minskar dina elkostnader: Solceller ger dig möjlighet att producera din egen el och minska dina energikostnader på lång sikt.
  • Miljövänlig energi: Genom att använda solceller bidrar du till en renare och mer hållbar miljö genom att minska ditt koldioxidavtryck.
  • Du ökar fastighetens värde: Installation av solceller kan öka värdet på din fastighet och göra den mer attraktiv för potentiella köpare i framtiden.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
Voky
wurth-logotype
Senergia