Jobba med oss

Swedala tak  är inne i en tillväxtfas och är i behov av kompetens.  Vi söker människor som drivs av att leverera kundnytta.  På Swedala Tak är vi stolta över att leverera bra tak och service till våra kunder. Känslan när vi reser runt i Sverige och passerar alla tak som vi monterat är stark. Vi vet att vi lämnat riktigt bra tak efter oss och att vi bidragit till att skydda våra kunders hus. Vi strävar alltid efter att vara bäst på det vi gör. Det handlar om att ha höga ambitioner och att alltid ta ansvar.  Läs gärna mer om oss och våra grundvärderingar här.

Vi söker franchisetagare i stora delar av landet. Är du intresserad av att driva ditt eget företag, fast i stark gemenskap med oss på Swedala Tak? Klicka här för mer information om vårt franchisekoncept.

Är du takläggare och intresserad av ett samarbete med oss? Vi letar efter duktiga underentreprenörer. Skriv en kort beskrivning av dig själv och din erfarenhet och glöm inte att berätta i vilket postnummer du bor så kontaktar vi dig inom kort. Vi är verkligen intresserade av att höra mer om dig och dina tankar inför framtiden. Skicka ditt mail till info@swedalatak.se

Behöver du nytt tak?

Klicka på "Kontakta oss" nedan och skriv in ditt telefonnummer och ditt postort så kommer en av våra yrkesmän kontakta dig inom kort. Du kan även ringa oss på 020 - 270 300.