Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Skicka in reklamation

Swedala Tak Försäljning AB är en nationell franchiseorganisation med franchisetagare, eller Takmästare som vi kallar dem, runt om i Sverige. En Takmästare driver ett eget takläggningsföretag och verkar tillsammans med övriga Takmästare under varumärket Swedala Tak – Hela Sveriges Takmästare!

Våra Takmästare lägger tillsammans närmare 1000 tak om året, och den absoluta majoriteten av kunderna är mycket nöjda. Om du mot förmodan upplever att din Takmästare inte har levererat enligt ert avtal så är Takmästaren väldigt angelägen om att reda ut din reklamation skyndsamt. Din reklamationsrätt regleras i Konsumenttjänstlagen (1985:716).

Reklamationsrätten gäller dig som konsument i förhållande till din Takmästare och avser det utförande och det material som angivits ert avtal.

Reklamation

För att Takmästaren ska kunna hjälpa dig på bästa sätt bör din reklamation därför vara så konkret som möjligt och tydligt beskriva vad i entreprenaden som brustit eller på annat sätt avviker från din beställning, vår monteringsanvisning, byggnorm eller fackmannamässighet. För att underlätta hanteringen av just ditt ärende ber vi dig att fylla i formuläret nedan.

    Uppgifter om ärendet
    Ärendet gäller
    Dokumentation som beskriver/styrker reklamationen Ladda ex upp foton i filformat jpg, gif. eller dokument som pdf, word, excel
    Kontaktuppgifter