Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Onsala

Vi är hela Hallands takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Onsala

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Onsla med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Onsala genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Onsala arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Onsala?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Onsala. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

När du överväger installation av solceller på ditt tak, är det viktigt att välja en pålitlig och erfaren partner för att undvika skador på tätskikt och minskad bärighet. Kontakta oss idag för att diskutera dina solcellsbehov och låt oss hjälpa dig att ta steget mot en grönare och mer hållbar energiframtid. Med Swedala Tak kan du vara trygg med att din solcellsinvestering är i professionella och pålitliga händer.

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi börjar med att erbjuda en kostnadsfri takkontroll för att bedöma ditt tak och identifiera eventuella problem. Detta steg är viktigt för att kunna ge dig en rättvis och korrekt offert för takbytet.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Efter att ha genomfört takkontrollen tar vi fram en offert med ett fast pris. Vi försöker att alltid vara transparenta och tydliga när det gäller kostnader , så att du vet vad du kan förvänta dig och undvika oväntade överraskningar längs vägen.

Bild på symbol steg nummer 3

Planering

Vi går tillsammans igenom planeringen för takläggningen; inklusive materialval, tidplan och andra viktiga detaljer. Vi anpassar oss efter dina önskemål och behov för att säkerställa att slutresultatet motsvarar dina förväntningar, men kommer gärna också med inspel och förbättringsförslag utifrån vår erfarenhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Dags för takbyte

Nu börjar det roliga! Våra skickliga och erfarna takläggare arbetar effektivt och vi använder oss bara av högkvalitativa material för att säkerställa att ditt tak blir hållbart och skyddar huset mot väder och vind.

Bild på symbol steg nummer 5

Besiktning och slutkontroll

Efter att takläggningen är klar genomför vi en grundlig besiktning och slutkontroll av taket för att säkerställa att allt är korrekt utfört och uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Vi installerar även solceller på tak!

Utöver vår expertis inom takläggning kan du även lita på Swedala Tak när det gäller installation av solceller på ditt tak, Vi erbjuder installation av solceller både på nya och gamla tak. Här är fem anledningar till varför det lönar sig att installera solceller:

 

1) Minska elkostnaderna med solceller: Genom att producera din egen energi kan du spara pengar på lång sikt.

 

2) Miljövänlig energiproduktion : Solceller är en ren och hållbar energikälla som bidrar till att minska koldioxidutsläpp och miljöpåverkan.

 

3) Säkerställ energiförsörjning: Med solceller blir du mindre beroende av externa energileverantörer och skyddar dig mot stigande elpriser.

 

4) Öka fastighetens värde: Solceller är en attraktiv och eftertraktad energilösning som kan höja värdet på din fastighet.

 

5) Statliga bidrag och subventioner: Genom att installera solcelle r kan du dra nytta av olika ekonomiska incitament och subventioner som finns tillgängliga.

 

Kontakta Swedala Tak idag för att få mer information om våra takläggningstjänster i Onsala samt installation av solceller. Vi står redo att hjälpa dig med ditt tak och din energiproduktion.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
bolist-logotype
XL-Bygg-Logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky