Swedala tak logga phone_iphone 020-270 300
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Alvesta

Nytt tak på hus i Alvesta.

Boka hembesök - få fast pris

Anlita dalaföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Swedala Tak har fått Reco rekommendationer fem år i rad
check
Kostnadsfritt hembesök
check
Snabb offert
check
Lokala takläggare och installatörer i Alvesta

Så här gör vi ditt takbyte

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Alvesta med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Alvesta genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Alvesta arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av

Varför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Alvesta?

När du ska byta tak i Alvesta är Swedala Tak det optimala valet. Swedala Tak är Sveriges största takföretag och du kan vara trygg med att våra takläggare har omfattande erfarenhet och hög kompetens. Swedala Tak följer en beprövad process för att byta ditt tak:

1. Vi erbjuder en kostnadsfri takkontroll och presenterar en fast prisoffert.

2. Vi samarbetar med dig för att planera takläggningen enligt dina önskemål.

3. Våra erfarna takläggare utför själva takläggningsarbetet.

4. Sist genomför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vårt huvudsakliga mål är att du ska vara nöjd med resultatet.

Swedala Tak utför nästan 1 000 takläggningar våra skickliga takläggare har fått fantastiska recensioner för sitt arbete. Vi hjälper dig med ditt tak och skapar en snygg och bekväm boendemiljö för dig och din familj.

Installation av solceller på taket i Alvesta

Swedala Tak är även specialister på installation av solceller, oavsett om taket är gammalt eller nytt. Här är sex fördelar med att installera solceller:

1. Du minskar dina elkostnader och bidrar till en miljövänlig energiförsörjning.

2. Du ökar värdet på ditt hem genom att investera i en hållbar och energieffektiv lösning.

3. När du väljer Swedala Tak kan du dra nytta av olika statliga bidrag och skattereduktioner för solcellsanläggningar. Vi hjälper dig gärna att navigera genom de regler som gäller.

4. Du blir självförsörjande på el och minskar beroendet av externa energikällor.

5. Solceller ger dig  en långsiktig och pålitlig energikälla med minimalt underhåll.

6. Du bidrar till en hållbar framtid genom att främja förnybar energi och minska koldioxidutsläppen.

Kontakta Swedala Tak idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Oavsett om du behöver hjälp med takläggning eller installation av solceller kan du lita på att vi levererar ett gott resultat och profesionell service i Alvesta. Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov och vi är stolta över det arbete vi utför och den service vi tillhandahåller till våra kunder.

Bild på symbol steg nummer 1

Gratis takkontroll

Våra erfarna takexperter kommer till din fastighet i Alvesta och utför en noggrann takkontroll, för att bedöma skicket på ditt tak och behovet av takläggning eller takbyte.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Efter vår takkontroll får du en konkret offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad takläggningen kommer att kosta. Vi värdesätter din trygghet och vill att du ska ha full insyn i kostnaderna. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader.

Bild på symbol steg nummer 3

Planering

Vi sätter stor vikt vid att samarbeta med dig som kund. Vi lyssnar på dina önskemål och behov för att säkerställa att slutresultatet uppfyller dina förväntningar. Vi ger råd och vägledning, och tillsammans skapar vi en plan för att du ska få det bästa taket i Alvesta.

Bild på symbol steg nummer 4

Takläggningen

När planeringen är klar inleder vi själva takläggningen. Vårt team av skickliga takläggare använder material av hög kvalitet och beprövade tekniker för att ge dig ett hållbart och vackert tak. Vi prioriterar alltid säkerheten och ser till att alla våra arbetsplatser uppfyller högsta standard.

Bild på symbol steg nummer 5

Besiktningsdags

När takläggningen är klar genomför vi en grundlig besiktning för att säkerställa att taket är i toppskick. Vi prioriterar din trygghet och inget lämnas åt slumpen när det kommer till kvaliteten på ditt tak.

Solceller på ditt tak i Alvesta

Swedala Tak är inte bara takläggare, vi är även ett självklart val för att installera solceller. Vi är specialister på att installera solpaneler både på nya och gamla tak, vilket ger dig möjlighet att maximera din solenergi­produktion oavsett vilken sorts tak du har.

 

Med vår expertis och erfarenhet garanterar vi en smidig och effektiv instal­lation som anpassas efter dina behov och tak­förhållanden.

 

Lita på Swedala Tak för din solcells­installation och dra nytta av solens obegränsade energi. Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov.

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

bolist-logotype
wurth-logotype
benders-logotype
Beijer byggmaterial
Senergia
Voky
XL-Bygg-Logotype