Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggare i Ljungby

Boka hembesök - få fast pris

Anlita dalaföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Ljungby

Så här gör vi ditt takbyte

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i Ljungby med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Ljungby genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Ljungby arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Jämför oss gärna med andra!

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takläggning i Ljungby?

Swedala Tak är din pålitliga takläggare i Ljungby. När du väljer oss får du en professionell och lokal takläggare. Vi kombinerar närheten med storlek för att ge dig den bästa servicen och kvaliteten, med konkurrens­kraftiga priser.

Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak och skapa en snygg, trygg och bekväm boendemiljö för dig och din familj. Vi tar hand om ditt tak med omsorg och expertis.

Kontakta oss idag för att få en kostnads­fri takkontroll och ta det första steget mot ett fantastiskt nytt tak.

Vi monterar även solceller

Funderar du på att installera solceller? Swedala Tak är en pålitlig partner för solcells­installa­tioner. Vi är specialister på att installera solpaneler både på nya och äldre tak, vilket gör oss till det själv­klara valet för ditt projekt.

Med vår expertis och erfarenhet garanterar vi en smidig och effektiv installation som är anpassad efter dina unika behov och tak­förhållanden. Vårt fokus ligger alltid på att leverera hög­kvalitativa lösningar som inte bara minskar din energi­kostnad, utan också bidrar till en grönare och mer hållbar framtid.

Bild på symbol steg nummer 1

Gratis takkontroll

Våra erfarna takexperter kommer till din fastighet i Ljungby och utför en noggrann takkontroll, för att bedöma ditt taks skick och behov av takläggning eller takbyte.

Bild på symbol steg nummer 2

Offert med fast pris

Efter vår takkontroll får du en transparent och konkret offert med ett fast pris, så att du vet exakt vad takläggningen kommer att kosta. Vi värdesätter din trygghet och vill att du ska ha full insyn i kostnaderna. Vi strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan dolda kostnader.

Bild på symbol steg nummer 3

Planering

Vi sätter stor vikt vid att samarbeta med dig som kund. Vi tar hänsyn till dina önskemål och behov för att säkerställa att slutresultatet uppfyller dina förväntningar. Vi är här för att ge dig råd och vägledning, och tillsammans skapar vi en plan för att du ska få Ljungbys snyggaste tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Själva takläggningen

När planeringen är klar inleder vi själva takläggningen. Vårt erfarna team av skickliga takläggare använder högkvalitativa material och beprövade tekniker för att ge dig ett hållbart och vackert tak. Vi prioriterar alltid säkerheten och ser till att alla våra arbetsplatser uppfyller högsta standard.

Bild på symbol steg nummer 5

Besiktningsdags

Efter att takläggningen är klar genomför vi en grundlig besiktning för att säkerställa att allt är i perfekt skick. Vi lämnar inget åt slumpen när det kommer till kvaliteten på ditt tak och vi prioriterar din trygghet.

Solceller på nytt tak eller solceller på gammalt tak i Ljungby

Swedala Tak är inte bara takläggare, vi är även det självklara valet som solcells­installatör. Vi är specialister på att installera solpaneler både på nya och äldre tak, vilket ger dig möjlighet att maximera din solenergi­produktion oavsett taktyp.

 

Med vår expertis och erfarenhet garanterar vi en smidig och effektiv instal­lation som är anpassad efter dina unika behov och tak­förhållanden.

 

Lita på Swedala Tak för din solcells­installation och dra nytta av solens obegränsade energi!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

benders-logotype
Beijer byggmaterial
bolist-logotype
wurth-logotype
Senergia
Voky
XL-Bygg-Logotype