Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Finspång

Hela Finspångs takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat.

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Finspång

Så går det till när vi byter ditt tak

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Finspång med omnejd. Vi har lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer, och du får ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Finspång genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går vi igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Finspång arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Viktigt att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller mejla på info@swedalatak.se

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller mejla på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Därför ska du välja Swedala Tak som din takläggare i Finspång

När det gäller takläggning i Finspång är Swedala Tak det trygga och säkra valet. Vi är störst i Sverige på tak och du kan vara trygg med att våra takläggare har lång erfarenhet och hög kompetens. På Swedala Tak följer vi en beprövad process för att byta ditt tak:

1. Vi erbjuder en kostnadsfri takkontroll och du får en fast prisoffert, så du vet exakt vad du kan förvänta dig.

2. Vi planerar takläggningen tillsammans med dig enligt dina önskemål, vi lyssnar och ger råd med målet att du ska bli nöjd.

3. Våra erfarna takläggare utför själva takläggningsarbetet. Vi använder material av hög kvalitet och tar hand om allt, från att ta bort det gamla taket till att lägga det nya på plats.

4. Efteråt genomför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att arbetet är korrekt utfört. Vårt främsta mål är att du ska vara nöjd med resultatet.

Våra skickliga takläggare har fått fantastiska recensioner för sitt arbete. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med ditt tak och skapa en både snygg och trygg boendemiljö för dig och din familj.

Installera solceller på taket i Finspång

Swedala Tak är även specialister på solcellsinstallationer på både nya och gamla tak. Här är sex fördelar med att installera solceller:

1. Du minskar dina elkostnader och bidrar till en miljövänlig energiförsörjning.

2. Du ökar värdet på ditt hem genom att investera i en hållbar och energieffektiv lösning.

3. Du kan dra nytta av olika statliga bidrag och skattereduktioner för solcellsanläggningar. Vi hjälper dig gärna att navigera vilka regler som gäller.

4. Du blir självförsörjande på el och minskar ditt beroende av externa energikällor.

5. Solceller ger dig en långsiktig och pålitlig energikälla med minimalt underhåll.

6. Du bidrar till en hållbar framtid genom att minska koldioxidutsläppen och främja förnybar energi.

Kontakta Swedala Tak idag för att boka ett kostnadsfritt hembesök. Vi skräddarsyr lösningar efter dina behov när det gäller takbyte eller solcellsinvestering. Vårt främsta mål är att du ska bli nöjd!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi på Swedala Tak erbjuder en kostnadsfri takkontroll för att bedöma takets skick och behov. Utifrån detta utför vi en offert med ett fast pris , vilket ger dig full transparens och trygghet i din ekonomiska planering.

Bild på symbol steg nummer 2

Planeringsprocessen

Vi förstår vikten av att vara delaktig i takläggningsprocessen. Därför involverar vi dig som kund i planeringen för att säkerställa att dina önskemål och behov blir tillgodosedda. Vi tar hänsyn till både estetiska och tekniska aspekter för att se till att ditt tak blir både hållbart och vackert.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

När planeringen är klar och du är nöjd med vårt förslag inleds själva takläggningen. Vi arbetar effektivt och noggrant för att säkerställa att taket blir korrekt lagt och håller hög kvalitet. Våra skickliga takläggare har gedigen erfarenhet och använder sig av moderna metoder och material för att garantera hållbarheten i ditt tak.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter att takläggningen är avslutad utför vi en grundlig besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är korrekt utfört. Vi lämnar inget åt slumpen och ser till att ditt tak är i optimalt skick innan arbetet avslutas.

solceller på ett tak

Så går det till när Swedala Tak monterar solceller

1. Om du byter ditt tak i samband med solcellsinstallationen monteras taket enligt vår beprövade metod. Alla tak monteras på samma sätt och håller högsta möjliga kvalitet. Egenkontroll med fotodokumentation sker löpande under monteringen och utförs av montörerna.

 

Om du inte ska byta taket gör vi ändå en kontroll av taket. Då tittar vi på takets täthet och dimensionering, hur det ser ut inne på vinden samt yttertakets skick. Om det finns allvarliga brister rekommenderar vi alltid att byta taket innan en solanläggning monteras.

 

2. Infästningarna för solpanelerna monteras på ett godkänt sätt och i enlighet med respektive materialtillverkares monteringsanvisningar. Panelerna monteras på taket och kopplas ihop av takläggarna. Egenkontroll med fotodokumentation sker löpande under monteringen och utförs av takläggarna.

 

3. Montörerna visar upp och går igenom sin egenkontroll med dig som kund.

 

4. Elektrikern monterar växelriktare och säkerhetsbrytare både före och efter växelriktaren. Vid behov byts din elcentral. Elektrikern kopplar sedan ihop och ansluter din anläggning till ditt hem och till elnätet. Löpande under installationen utför elektrikern sin egenkontroll.

 

5. Elektrikern visar upp och går igenom sin egenkontroll med dig som kund.

 

6. Montörerna monterar ner och fraktar bort ställning och containers, och din tomt städas.

 

7. Tillsammans med vår Takmästare görs en gemensam genomgång av ditt montage. Vi ser till att allt är komplett och att din anläggning är uppkopplad till internet samt att du har fått din inloggning.

 

8. Vi säkerställer löpande att vi gör våra kunder nöjda. Därför ringer vår kundtjänst upp dig för att ta del av din erfarenhet och dina synpunkter.

Vi samarbetar med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
benders-logotype
bolist-logotype
wurth-logotype
Voky
XL-Bygg-Logotype