Swedala tak logga
Boka gratis hembesök
Arrow Icon

Swedala Tak - Takläggning i Linköping

Vi är hela Linköpings takläggare

Anlita takföretaget som alltid levererar med med hög säkerhet, god arbetsmiljö och alltid kvalitetssäkrat

Boka hembesök
Arrow Icon
Kostnadsfritt hembesök
Snabb offert
Lokala takläggare och installatörer i Linköping

Så går ditt takbyte till

Swedala Tak är det säkra och trygga valet för dig som behöver byta tak i hela Linköping med omnejd. Med lång erfarenhet, lokalkännedom och dokumenterade processer får du ett tak som håller länge.

Bild på symbol steg nummer 1

Takkontroll och offert

Vår Takmästare med ansvar för Linköping genomför en översyn av ditt tak, både ute och inne.

Bild på symbol steg nummer 2

Gemensam planering

Tillsammans går ni igenom tidsplanen och eventuella andra praktikaliteter. Kanske finns det något speciellt som just du tycker är viktigt att vi tar hänsyn till?

Bild på symbol steg nummer 3

Dags för takläggning

Våra lokala takläggare i Linköping arbetar alltid utifrån en tydlig arbetsprocess med god arbetsmiljö och höga krav på säkerhet.

Bild på symbol steg nummer 4

Kontroll och avslut

När takbytet är färdigt går takläggarna igenom avslutad egenkontroll tillsammans med dig för att du som kund ska känna dig trygg med ditt nya tak.

Se vad som är bra att tänka på inför ett takbyte
Arrow Icon

Kontakta oss för ett kostnadsfritt hembesök

Fyll i formuläret så hjälper vi dig att hitta den bästa lösningen för just ert tak. Det går givetvis också bra att ringa oss direkt på telefonnummer 020–270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se!

Hoppsan, något gick fel när formuläret skulle skickas. Prova att fylla i och skicka in formuläret igen, alternativt ring oss på 020-270 300 eller maila oss på info@swedalatak.se Ha en fin dag!
ikon-checklista-steg-1
Jag är intresserad av
Kontaktuppgifter
Du förbinder dig inte till något
Vi följer GDPR
Långa garantier på arbete och material

4,4 /5

Reco.se

2023

Varför ska du välja Swedala Tak för takbyte i Linköping?

Swedala Tak är det självklara valet när det kommer till takläggning i Linköping. Med vår gedigna erfarenhet och kompetens inom branschen har vi skapat oss ett gott rykte som pålitliga takläggare som levererar högkvalitativa resultat.

Vi förstår att ditt tak är en viktig del av ditt hem, och därför strävar vi alltid efter att överträffa dina förväntningar. Vår takläggningsprocess är enkel och smidig vilket gör att du kan känna dig trygg genom hela projektet.

Vi monterar även solceller

Vi är också experter på solceller på tak! Oavsett om du har ett nytt eller gammalt tak kan du lita på oss när det gäller installationen av solceller. Något som blivit allt vanligare är tyvärr renodlade solcellsfirmor som kan solceller, men kanske inte alltid kan tak. Dåligt utförda installationer kan leda till att fukt letar sig in vilket minskar takets livslängd. Med gedigen erfarenhet av takbyte, undviker du sådana problem när du anlitar oss. Självklart erbjuder vi långa garantier på både jobb och material!

Bild på symbol steg nummer 1

Kostnadsfri takkontroll och offert

Vi inleder alltid med en noggrann takkontroll för att bedöma skicket på ditt tak och identifiera eventuella åtgärder som behövs. Utifrån detta erbjuder vi en kostnadsfri offert med ett fast pris, vilket ger dig trygghet och förutsägbarhet utan dolda kostnader.

Bild på symbol steg nummer 2

Planering

Vi värdesätter samarbete med våra kunder och involverar dig i processen. Vi lyssnar noggrant på dina önskemål och behov för att skapa en skräddarsydd plan för takläggningen. Genom att arbeta tillsammans kan vi säkerställa att resultatet blir precis som du önskar.

Bild på symbol steg nummer 3

Snabb och kvalitetssäkrad takläggning

Vi använder endast högkvalitativa material och moderna tekniker för att säkerställa ett hållbart och väderskyddat tak. Vårt skickliga team av takläggare arbetar noggrant och effektivt för att leverera enastående resultat.

Bild på symbol steg nummer 4

Utvärdering och besiktning

Efter avslutad takläggning genomför vi en noggrann besiktning och slutkontroll för att säkerställa att allt är i perfekt skick. Vi är inte nöjda förrän du är det, och vi lämnar inte ditt projekt förrän du är helt nöjd med resultatet.

Vi installerar även solceller på tak!

Utöver takläggning är Swedala Tak också experter på solceller. Vi kan hjälpa dig med installationen av solceller på både nya och gamla tak. Här är tre anledningar till varför det är fördelaktigt att installera solceller:

 

  1. Ekonomiska fördelar: Genom att producera din egen förnybara energi kan du minska dina elkostnader betydligt. Solceller genererar el under soliga dagar och minskar därmed ditt behov av att köpa el från traditionella energileverantörer.

 

  1. Miljömedvetenhet: Solceller är en hållbar energilösning som minskar koldioxidutsläppen och bidrar till en renare miljö.

 

  1. Ökat fastighetsvärde: Att installera solceller kan öka värdet på din fastighet. Potentiella köpare ser positivt på fastigheter med förnybar energi och energieffektiva lösningar, vilket gör att du kan få en bättre försäljningspris om du väljer att sälja i framtiden.

 

Välj Swedala Tak som din pålitliga takläggare i Linköping och låt oss hjälpa dig med installationen av solceller. Kontakta oss idag för en kostnadsfri takkontroll!

Vi samarbetar bara med ledande företag inom byggbranschen

Senergia
Beijer byggmaterial
XL-Bygg-Logotype
bolist-logotype
benders-logotype
wurth-logotype
Voky